Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Имав сличен проблем,лупаше нешто позади при кочење и тргање,и на крај испадна многу глуп проблем барем кај мене,кога имам скоро полн резервар нафта ми прави така,собира 60 литри ама цим падне на 50 литри па се до 35 - 40 литри лупа.Се работело за некој воздушен џеп што се правел во резерварот при поголема количина на нафта во него.
Знам дека звучи смешно ама и јас мислев дека е некој дефект и на крај испадна наведенава ситуација.Инаку се работи за Опел Вектра во случајов.

Kade mozam da najdam centralna brava so dalecinsko i so 5 pumpici i kolku bi me kostalo?

Дојди си у VOX у капистец имаат се што ти треба

За ЏиШ: може да е осигурачот на добошите. Ама најчесто тогаш струга по добошот а не сецнува.

А исто ако колата „закашлува“ може да е до затнување на водовите за нафтата. Мислам рече дека е дизел . Ако нагло „снемува“ нафта во системот се прават „џебови“ и колата „подждригнува“ така што ќе треба да видиш да го „испразниш“ системот за доток на гориво. Исто како да ти снемало нафта во возење.

Имав сличен проблем,лупаше нешто позади при кочење и тргање,и на крај испадна многу глуп проблем барем кај мене,кога имам скоро полн резервар нафта ми прави така,собира 60 литри ама цим падне на 50 литри па се до 35 - 40 литри лупа.Се работело за некој воздушен џеп што се правел во резерварот при поголема количина на нафта во него.
Знам дека звучи смешно ама и јас мислев дека е некој дефект и на крај испадна наведенава ситуација.Инаку се работи за Опел Вектра во случајов.
Вектра А или Б?

Дај набројте неколку сајта за продажба на половни аута во Македонија.Нешто слично на пазар3.com.mk.

Не... Ете сега ништо нема :toe:, вчера цел ден го возев. Незнам што му е, стварно нема логика. Некако почна лагер назад да бучи, па кога ке менувам лагер, ке видам и во каква состојба се кочниците.

Еден другар сака да купи постер од Голф 5 за на ѕид во детска, сака да биде постерот колку е можно поголем.
И сака да ве праша од каде може да купи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom