Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
лед светла каде може да се најде и по која цена ?!

Poslednite mercedesi sto si gi zaslužuvaat imeto i značkata se C,E i S klasata do 98god. Od 98 nagore sve e živ škart,edna asalna kola nemaat napraveno.
A затоа VАG се оригинал до оригинал. Ти се молам, истото го велеа и за w210 пред 10 години, па сега ги сменија мислењата...

Дали некој знае некој што монтира далечински модул, модулот го имам, имам фабричко централно, само треба да се монтира.

Ме замолија да прашам како оди процедурата за регистрирање на возило во Скопје за лица кои се од внатрешноста.
Дали е можно да се изведе? Или мора да оди во градот на живеење за ова? Данке

БУМП

Дали некој познава некој механичар/мајстор што штелува дигитална километража на Форд Фокус?

Во план сум да земам автомобил, сакам да земам дизел од германскиве возила, на прво место што би зел Ауди а4, што ме советувате кој мотор е најдобар, гледам има 90, 110, 116 и 131 кс. 1.9 тди. исклучиво за цена планирам мах до 6000 е.
секаков коментар е добредојден (y)

Во план сум да земам автомобил, сакам да земам дизел од германскиве возила, на прво место што би зел Ауди а4, што ме советувате кој мотор е најдобар, гледам има 90, 110, 116 и 131 кс. 1.9 тди. исклучиво за цена планирам мах до 6000 е.
секаков коментар е добредојден (y)
Јас возев пасат 1.9тди 110кс службено возило со расипана километража на 340000км:vozbud:.Не знае да застане.....Поздрав

дали некој знае колку Аh има акумулаторот од Киа Пиканто ... на него никаде не пишува, а на интернет не може да се најде тој модел за спецификации ...
--- надополнето: 1 декември 2012 во 19:24 ---
тип Solite MF32-20DL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom