Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas doma go zalepiv so neostik i lepenkite i lepenkata ja pritisnav so ubava stega jako 24 casa i eve go 2 godini drzi
Што мислите за Renault Megane 1.6 coupe ? како е потрошувачка и со делови ? некои маани ?
Ова не е скапо
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=...EAr52mlWqpqvr1Y8Qsbd8phM88 91oMIh5eNN&page=16
![]()
So vakvo sum nemal iskustvo .. ama po logika idi .. 1.6 e znachi ima nas 100ks .. taka da troshi poprilichno ! A delovi za francuzite se znae izgor ! Taka da bi ti preporacal nekoj germanec !Некој ? :uvo:
Некој ? :uvo:
немој да си се заебал само тоа ќе ти кажам... зема еден мој познаник.. од увоз ваков меган со 5 врати.. кај многу му троши па и се утепа од давање пари за делови , а деловите за него се ИЗГОР !!!
Ми се уклучува сијаличката за масло и стои запалена неколку секунди откако ја стартувам колата. Маслото е малку над минимум. Се сомневам дека не ми е ставено малсо какво што нарачав туку некое поевтино. Имам поминато 7000 км со ова масло. Дали е дојдено време да го сменам? Ако да кое масло би ми препорачале? Астра г 1.8 16 в
So vakvo sum nemal iskustvo .. ama po logika idi .. 1.6 e znachi ima nas 100ks .. taka da troshi poprilichno ! A delovi za francuzite se znae izgor ! Taka da bi ti preporacal nekoj germanec !
Имам германецмногу ми е фаца меган купево и хјундаи купето ама и двете се изгор за одржавање знам
а и за потрошња ти трошааат ...