Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш дека и друг ако ги сака истите бројки пак ќе ги дадат истата комбинација (мислам и на буквите пр. СК1111СК?)15 илјади тие на пример да си стаиш СК1111СК (второто ск може со кои ти сакаш 2 букви а само бројките тие 7000 денари а 1000 евра тие ако сакаш да си стаиш име место тие бројки![]()
Сакаш да кажеш дека и друг ако ги сака истите бројки пак ќе ги дадат истата комбинација (мислам и на буквите пр. СК1111СК?)
Taka de, ne treba, ali za pari se biva, togas ako nekoj ti ja fatil kombinacijata ne moze da si ja kupis.Kako moze da ima dve isti tablici? Moze da mu dadat isti brojki no razlicni bukvi
Не ако ги има веќе некој со истите бројки и задни и предни букви нема на можеш да ги земешTaka de, ne treba, ali za pari se biva, togas ako nekoj ti ja fatil kombinacijata ne moze da si ja kupis.
Здраво ,
Ме интересира дали ке можам да извадам мегународна возачка возвола у Македонија а поседувам возачка од Абу Даби (обединети арапски емирати) , додека сум на одмор ке ми биде потребно.
Секој одговор и совет е добредојден
Еве доказ дека се враќа животот во македонија.
Немој да си ја напраил таа грашка , дај ќе ги смениме возачкитее
Абу даби ејјј
Па ако не те фати полиција ич не ти ни треба. [emoji6]![]()
Не ја мењам ни за бугарски пасош
- туку не се вракам сеуште , само на одмор од 3 недели ама не сум сигурен дали воопшто можам да извадам мегународна колку да можам да возам додека сум на одмор.
![]()
Не ја мењам ни за бугарски пасош
- туку не се вракам сеуште , само на одмор од 3 недели ама не сум сигурен дали воопшто можам да извадам мегународна колку да можам да возам додека сум на одмор.
na sekoj 100 000 km se menuvase menja li lanceto kaj kolata , i na kolku km se menja