Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Da...ako sakaš ime toa košta tauzenka

15 илјади тие на пример да си стаиш СК1111СК (второто ск може со кои ти сакаш 2 букви а само бројките тие 7000 денари а 1000 евра тие ако сакаш да си стаиш име место тие бројки ;)
Сакаш да кажеш дека и друг ако ги сака истите бројки пак ќе ги дадат истата комбинација (мислам и на буквите пр. СК1111СК?)

Zdravo da ve prasam mislenje za Mitsubishi Pajero 3.2 di-d 2007 so 3 vrati dobri i losi karektiristiki??? Fala!

Сакаш да кажеш дека и друг ако ги сака истите бројки пак ќе ги дадат истата комбинација (мислам и на буквите пр. СК1111СК?)

Kako moze da ima dve isti tablici? Moze da mu dadat isti brojki no razlicni bukvi

Taka de, ne treba, ali za pari se biva, togas ako nekoj ti ja fatil kombinacijata ne moze da si ja kupis.
Не ако ги има веќе некој со истите бројки и задни и предни букви нема на можеш да ги земеш ;)

Здраво,
заинтересиран сум за Хонда Акорд 2.2 дизел 140кс од 2004-2006 моделите. Ваши мислења за колата? како се погодени дизел моторите на хонда ? Предности/ недостатоци, нивни маани ??

Здраво ,

Ме интересира дали ке можам да извадам мегународна возачка возвола у Македонија а поседувам возачка од Абу Даби (обединети арапски емирати) , додека сум на одмор ке ми биде потребно.

Секој одговор и совет е добредојден

Здраво ,

Ме интересира дали ке можам да извадам мегународна возачка возвола у Македонија а поседувам возачка од Абу Даби (обединети арапски емирати) , додека сум на одмор ке ми биде потребно.

Секој одговор и совет е добредојден

Еве доказ дека се враќа животот во македонија.
Немој да си ја напраил таа грашка , дај ќе ги смениме возачкитее :ojeaa:
Абу даби ејјј

Еве доказ дека се враќа животот во македонија.
Немој да си ја напраил таа грашка , дај ќе ги смениме возачкитее :ojeaa:
Абу даби ејјј

:pos:

Не ја мењам ни за бугарски пасош

- туку не се вракам сеуште , само на одмор од 3 недели ама не сум сигурен дали воопшто можам да извадам мегународна колку да можам да возам додека сум на одмор.

- туку не се вракам сеуште , само на одмор од 3 недели ама не сум сигурен дали воопшто можам да извадам мегународна колку да можам да возам додека сум на одмор.
Па ако не те фати полиција ич не ти ни треба. [emoji6]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Друже по некоја логика, штом поседуваш странска возачка дозвола, меѓународна треба да извадиш од истата држава, како побогу би извадил меѓународна кај нас со странска дозвола? Прво, провери дали воопшто ти е потребна меѓународна за кај нас со таа дозвола.

Мислење за Opel Antara 2.0 CDTI 150KS, потрошувачка, делови, мани да не имаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom