Ваљда е некоја пиксна од перката за вентилаторот.
Се корегира тоа лесно или треба да се отвара таму? И да не знаеш што пари би коштало?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда е некоја пиксна од перката за вентилаторот.
Зависи за која кола е,ако е од поновите можно е да треба да се вади се од напред цела маска.Се корегира тоа лесно или треба да се отвара таму? И да не знаеш што пари би коштало?
Кога го пуштам климатроникот на послабо да грее нешто ми свири како некое вентилаторче што врти.
Си работи и грее супер, на силно пуштен не свири ама кога го намалувам "на тивко" се јавува некое свирење.
Да не знае некој што би можело да биде? Оти ме живцира на подолги релации![]()
Pa neka gree na najjako i koga ke se zatopli vnatresnosta na kolata iskluci go i nema da te nervira.Mada jas sepak mislam deka mora da se slusa nekoj zvuk,od samoto vrtenje,od samata rabota na ventilatorot.
Си имаш штурче во шалт таблата.![]()
Како коли добро се покажаа, тој мотор мислам дека е најпогоден за таа кола. Троши околу 10-11 градска најмалце, а ако стискаш може и многу повеќе да троши. На отворено околу 7-8, исто зависи колку возиш. Не е нешто поскапа за одржување од другите коли од тие години и таа големина. Во главно, супер кола, премногу убава на изглед, брза и комотна.Ми треба совет. Планирам да купам алфа ромео 159. 2.4 дизел 2006 година. Што мислите за автомобилот, дајте ми совети, колку троши и слично
Дали може некој да ме упати каде да најдам акумулатор помошен за Мерцедес Е270CDI со спецификации 12A, 12V, 170A? Битно ми е само да биде со точните бројки, не повеќе или помалку без разлика дали го местеле или не.
Незнам каде не бев и каде не прашав по Скопје, неможам никаде да најдам. Макаутостар не е опција![]()
Ќе му се изнавозиш. Ефтини делови колку сакаш. 200 денари 100 километри плин.Сакам да купам нешто помало, поекономично...
Најдов Фиат Уно 1.1, 1995та со атестиран плин, па ме интересира колку вреди каква е потрошувачката дали се ефтини за одржување?
Градско количе,ефтино за одржување,одговараат делови и од југо,има душата да му ја извадишСакам да купам нешто помало, поекономично...
Најдов Фиат Уно 1.1, 1995та со атестиран плин, па ме интересира колку вреди каква е потрошувачката дали се ефтини за одржување?
Нема најдобро, секој со вкусовите ... гледај има доста зафири, пикасо и сеник има да бирашСакам да купам тип на кола половен како Scenic, C-max, Zafira (2003 - 2005).. any hints што би било најдобро, ваше искуство, мислења?![]()
Сакам да купам тип на кола половен како Scenic, C-max, Zafira (2003 - 2005).. any hints што би било најдобро, ваше искуство, мислења?![]()