- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.393
- Поени од реакции
- 15.613
ами ваму се 1500-1800 денари...како тоа се поскапи?Тие радиа се истите кои ги има по пазарите за 1000 денари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ами ваму се 1500-1800 денари...како тоа се поскапи?Тие радиа се истите кои ги има по пазарите за 1000 денари.
500-800 денари варијација во цена не значи разлика во квалитет, посебно кога купуваш нешто ситно од другата страна на светот.ами ваму се 1500-1800 денари...како тоа се поскапи?
Подобро купи си марка на старо отколку нова играчкаДали знае некој каков е квалитетот на ЦД радијата на Алиекспрес што се околу 25-30 долари?
Изгледа стариот добар Грундиг што го имав `цркна` па незнам што да земам во овие граници. На евтина кола (АХ) да ставам поскапо радио...не ми се бендисува
Има на пазар3 и реклама 5 ама вероватно се крадени, па не би сакал да.....
До колку пари ти се даваат ?Има на пазар3 и реклама 5 ама вероватно се крадени, па не би сакал да.....
1000-1500 den ama da ima port za usb (ako prasuvas za radio)До колку пари ти се даваат ?
да, и по можност слика да има, да се види1000-1500 den ama da ima port za usb (ako prasuvas za radio)![]()
Kolku cini da se izvadi/napravi nova tablica ? mi ispadnala pri voznja...( se raboti za novite tablici so 4 brojki) Fala mnogu.
Ne e rabotata za ukradena nesakam da se zanimavam so tie raboti i da lazam.. prasav samo kade moze i kolku cini da se napravi nova tablica..Prijavi ja za ukradena,moze ke imas nekoj popust.
Мислам дека мора да менуваш таблици и сообраќајна. Не можеш да направиш една таблица(легално). Ако направиш една таблица, ќе имаш проблем доколку излегуваш од МК. За старите таблици сум 100% сигурен дека мора две нови да вадиш, мислам дека и за новиве е вака.Ne e rabotata za ukradena nesakam da se zanimavam so tie raboti i da lazam.. prasav samo kade moze i kolku cini da se napravi nova tablica..![]()
Nema novi tablici tuku se menuvaat tablicite sose soobrakjajnata. Barem na drugarot toa mu go kazaaМислам дека мора да менуваш таблици и сообраќајна. Не можеш да направиш една таблица(легално). Ако направиш една таблица, ќе имаш проблем доколку излегуваш од МК. За старите таблици сум 100% сигурен дека мора две нови да вадиш, мислам дека и за новиве е вака.