- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.250
- Поени од реакции
- 15.330
ами ваму се 1500-1800 денари...како тоа се поскапи?Тие радиа се истите кои ги има по пазарите за 1000 денари.
ами ваму се 1500-1800 денари...како тоа се поскапи?Тие радиа се истите кои ги има по пазарите за 1000 денари.
500-800 денари варијација во цена не значи разлика во квалитет, посебно кога купуваш нешто ситно од другата страна на светот.ами ваму се 1500-1800 денари...како тоа се поскапи?
Подобро купи си марка на старо отколку нова играчкаДали знае некој каков е квалитетот на ЦД радијата на Алиекспрес што се околу 25-30 долари?
Изгледа стариот добар Грундиг што го имав `цркна` па незнам што да земам во овие граници. На евтина кола (АХ) да ставам поскапо радио...не ми се бендисува
Da ti go dadam moeto fabricko radio so kaseti,marka Grundig.Ispravno, peri nosi.Има на пазар3 и реклама 5 ама вероватно се крадени, па не би сакал да.....
До колку пари ти се даваат ?Има на пазар3 и реклама 5 ама вероватно се крадени, па не би сакал да.....
1000-1500 den ama da ima port za usb (ako prasuvas za radio)До колку пари ти се даваат ?
да, и по можност слика да има, да се види1000-1500 den ama da ima port za usb (ako prasuvas za radio)
Prijavi ja za ukradena,moze ke imas nekoj popust.Kolku cini da se izvadi/napravi nova tablica ? mi ispadnala pri voznja...( se raboti za novite tablici so 4 brojki) Fala mnogu.
Ne e rabotata za ukradena nesakam da se zanimavam so tie raboti i da lazam.. prasav samo kade moze i kolku cini da se napravi nova tablica..Prijavi ja za ukradena,moze ke imas nekoj popust.
Мислам дека мора да менуваш таблици и сообраќајна. Не можеш да направиш една таблица(легално). Ако направиш една таблица, ќе имаш проблем доколку излегуваш од МК. За старите таблици сум 100% сигурен дека мора две нови да вадиш, мислам дека и за новиве е вака.Ne e rabotata za ukradena nesakam da se zanimavam so tie raboti i da lazam.. prasav samo kade moze i kolku cini da se napravi nova tablica..
Nema novi tablici tuku se menuvaat tablicite sose soobrakjajnata. Barem na drugarot toa mu go kazaa Srekja negova sto si ja najdeМислам дека мора да менуваш таблици и сообраќајна. Не можеш да направиш една таблица(легално). Ако направиш една таблица, ќе имаш проблем доколку излегуваш од МК. За старите таблици сум 100% сигурен дека мора две нови да вадиш, мислам дека и за новиве е вака.