И јас така мислам. Му велам дека се пушта десна (оти лева цело време игра на менувач), тој ме тера да пуштам лева нога, демек со десната требало да држам на кочница, небаре предна не постои. Овој како местенка да сака да ми напрај..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Десна, заради тоа што на лева ти е мењачот![]()
За што мотор се работи? 4 тактен ?Препорака за полусинтетичко масло 10W-40.
Прашав тука во локалната продавница за автоделови и ми препорача продавачот Ликви Моли по цена од 400 ден. за литар.
За што мотор се работи? 4 тактен ?
Препорака за полусинтетичко масло 10W-40.
Прашав тука во локалната продавница за автоделови и ми препорача продавачот Ликви Моли по цена од 400 ден. за литар.
Адитиви продаваат по бензискивеТуку, аман кажете каде има да се купи стабилизатор за бензин (адитив/конзерванс) ?? Треба да се спреми машината за зимава, а овде во Битола не можам никаде да најдам. Да не има некој информација каде можи да се најди овде во МК, мора некаде низ Скопје да има да се продава. ??
Имам проблем со палењето на скутерот 125 кубика кинез не пали на прва и гасне на ниски обртаи.
Siguren li si deka e palejneto ? Proveri prvo svekicata ako e do palejneto mislam deka ic nema ni da zapali, jas imam 125 kinez mene 4 pati palejne mi probivase i ne da gasni nesaka ni da zapali.