Divider
Seraphim
Retko da najdes budala da rizikuva kazna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Легално ли е да се вози мотор по козјите патеки на водно? Конкретно од доле до средно водно.
И има ли некој пробано/сака ли да ми праи друштво нагоре?![]()
Абе луд, озбилен си ? Има предели каде што мнооооогу тешко би можел да поминеш со кросот, прашање е дали воопшто може да се помине. Јас би дошол, со точак ќе те следам![]()
Легално ли е да се вози мотор по козјите патеки на водно? Конкретно од доле до средно водно.
И има ли некој пробано/сака ли да ми праи друштво нагоре?![]()
Ми треба совет...
Nexux, 2010 година, вреди ли 3500 ? со 5 - 6000 поминато, регистриран....
WTF е ова ... земи си Tomos и така ова е погрдо од томосЗдраво многу не се разбирам од мотори па сакам да прашам дали некој знае да ми каже нешто за DELTA RMR24. Делови одржување и друго околу тоа ми го нудат за некаде околу 50 евра.
многу е... јас мојот 2011та го дадов 3500 со 8000 поминато и плус имаше дополнителна опремаМи треба совет...
Nexux, 2010 година, вреди ли 3500 ? со 5 - 6000 поминато, регистриран....
Дали знаете во Македонија каде има да се купи Phoenix на ново мотор ? Знам дека не оди повеќе од 100км на час и дека дрмаат пластиките но би требало да нема проблем доколку го возам 50/60 чисто низ град а и добар изглед има