Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Легално ли е да се вози мотор по козјите патеки на водно? Конкретно од доле до средно водно.
И има ли некој пробано/сака ли да ми праи друштво нагоре? :D

Абе луд, озбилен си ? Има предели каде што мнооооогу тешко би можел да поминеш со кросот, прашање е дали воопшто може да се помине. Јас би дошол, со точак ќе те следам :)

Абе луд, озбилен си ? Има предели каде што мнооооогу тешко би можел да поминеш со кросот, прашање е дали воопшто може да се помине. Јас би дошол, со точак ќе те следам :)

Аре аре :))))
Гумата ми е у соба, деновиве, утре евентуално да ја сменам и може да се иде :D

ДАли можи да се регистрираат мини моторчина (брзинско или крос) овие до 50 кубуци. мислам на овие

0e9fcef0858441f8af4e1dca46c36c11.jpg

Sum
Prosol
Vodno...ednas...
Na kladba...kako kopilj. Ama flop bess zakonot togas.
Baska se gine, na sitno se krsi vrat.

Легално ли е да се вози мотор по козјите патеки на водно? Конкретно од доле до средно водно.
И има ли некој пробано/сака ли да ми праи друштво нагоре? :D

за легално незнам дали е легално а тешко дека ќе успееш да се качиш со крос(марка) не кинез поубава инвестиција ке ти биде пушти се накај зајчев рид вози таму или во орман пушти се на стаза пробај да леташ малце :P

Ми треба совет...
Nexux, 2010 година, вреди ли 3500 ? со 5 - 6000 поминато, регистриран....

Здраво многу не се разбирам од мотори па сакам да прашам дали некој знае да ми каже нешто за DELTA RMR24. Делови одржување и друго околу тоа ми го нудат за некаде околу 50 евра.

Здраво многу не се разбирам од мотори па сакам да прашам дали некој знае да ми каже нешто за DELTA RMR24. Делови одржување и друго околу тоа ми го нудат за некаде околу 50 евра.
WTF е ова ... земи си Tomos и така ова е погрдо од томос :)

Ми треба совет...
Nexux, 2010 година, вреди ли 3500 ? со 5 - 6000 поминато, регистриран....
многу е... јас мојот 2011та го дадов 3500 со 8000 поминато и плус имаше дополнителна опрема

Momci REGAL RAPTOR 250cc kolku pari se novi i sovet okolu niv ?

околу 1800/1900 беа пред 6/7 месеци во Кичево... Добри се, мислам дека имаа лиценца од Хонда... Ама не сум сигурен...

Дали знаете во Македонија каде има да се купи Phoenix на ново мотор ? Знам дека не оди повеќе од 100км на час и дека дрмаат пластиките но би требало да нема проблем доколку го возам 50/60 чисто низ град а и добар изглед има

Дали знаете во Македонија каде има да се купи Phoenix на ново мотор ? Знам дека не оди повеќе од 100км на час и дека дрмаат пластиките но би требало да нема проблем доколку го возам 50/60 чисто низ град а и добар изглед има

Оди повеќе од 100, то сигурно. Едно другарче имаше, го зеде мислам 1100 или 1200е. Сепак подобро е мислам некое ендуро да си земиш 150 или 200ка, незнам дали имаш возено Phoenix, ама многу е мал, дури смешно изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom