Divider
Seraphim
Sho ke ti se pobogu traki za bandas???
Ne, stvarno, ne kontam
Tuku, znam deka ima tema za kupi prodaj ama me mrzi sea...
Pa...
IMAM NIET (namisla) OD EDEN DRUGAR MOTOROT DA MU GO SITNAM!
Elem: YAMAHA R1 od 2004 godina, garaziran 2005, skoro nov novcat, so mi se cini okolu destina do cetrnajse (dali bese 10.000 - 14.000 km ili bese nekade 1000-1400 km ne mi tekinja) iljadi km, 7000 jevrikji fixno!
Top ocuvan. Samo edna jaka sezona vozen i toa na autobahn-oj. Cinam MK e vozen od salon do garaza, od garaza niz Evropa (jaka tura od dva i kusur meseca setnja (sto da vi recam, pun kesh tipov i resi da kupi i go izvozi i posle go garazirase deka ojden e stranatvo i nevraten so namera nikad da ne se vrati)) i nazad u garaza.
Pa...me zamoli da go sitnam za tie pari ako saka nekoj.
Kaj i da e ke se pojavi i slika na pazar3 i reklama5, a i denojve tuka...
A be, mrza sum...
Nego ete:
Yamaha R1, top, ko nov, pali vozi (so nov akumulator ke se sitka, koj dojde da kupi ide i mu kupuem nov akumulator ganc stom si daeme raka) za 7000 krkushki fixno.
Tolku bara.
Ja ne sum po R1 inaku ke go lazev deka ne se prodava za da odam kaj tarko mu i go ubijam od voznja... Nejkum brzinci, ja sum choperdzija i tourerdzija....
Pa...ako nekoj ima zeljbica za R1 bujrum u Privatna Poraka neka PISHI!
P.S. skopski bike e.
P.P.S. Yo SKUTERDZII...imate tema za trotinetite vi
Ne, stvarno, ne kontam

Tuku, znam deka ima tema za kupi prodaj ama me mrzi sea...
Pa...
IMAM NIET (namisla) OD EDEN DRUGAR MOTOROT DA MU GO SITNAM!
Elem: YAMAHA R1 od 2004 godina, garaziran 2005, skoro nov novcat, so mi se cini okolu destina do cetrnajse (dali bese 10.000 - 14.000 km ili bese nekade 1000-1400 km ne mi tekinja) iljadi km, 7000 jevrikji fixno!
Top ocuvan. Samo edna jaka sezona vozen i toa na autobahn-oj. Cinam MK e vozen od salon do garaza, od garaza niz Evropa (jaka tura od dva i kusur meseca setnja (sto da vi recam, pun kesh tipov i resi da kupi i go izvozi i posle go garazirase deka ojden e stranatvo i nevraten so namera nikad da ne se vrati)) i nazad u garaza.
Pa...me zamoli da go sitnam za tie pari ako saka nekoj.
Kaj i da e ke se pojavi i slika na pazar3 i reklama5, a i denojve tuka...
A be, mrza sum...
Nego ete:
Yamaha R1, top, ko nov, pali vozi (so nov akumulator ke se sitka, koj dojde da kupi ide i mu kupuem nov akumulator ganc stom si daeme raka) za 7000 krkushki fixno.
Tolku bara.
Ja ne sum po R1 inaku ke go lazev deka ne se prodava za da odam kaj tarko mu i go ubijam od voznja... Nejkum brzinci, ja sum choperdzija i tourerdzija....
Pa...ako nekoj ima zeljbica za R1 bujrum u Privatna Poraka neka PISHI!
P.S. skopski bike e.
P.P.S. Yo SKUTERDZII...imate tema za trotinetite vi