Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Создравје да си го возиш и со ум:smir: и преттоа имаше некое моторче ти сеа поискусен сисупер е скутеров
ме интересираат цените за следните модели, на ново:
yamaha yzf-r6
honda cbr600rr
kawasaki ninja zx6r
suzuki gsxr600
ако некој има точни податоци, нека сподели. =)
^ значи турбо чарџер на памет зборел, или гатал за цениве![]()
кај виде? некако ефтино сузукито...не сум гатал бе, така пишуваше, така ти кажав
кај виде? некако ефтино сузукито...
Хонда цбр600рр -10890 евра
Кавасаки нинџа зх6р -9126 евра
Сузуки ГСХ-Р 600 -9450 евра
прашав кај нас, онде на рузвелтова имаше gixxer 600cc k9 беше 9490, кавасаки zx6r немаше, имаше само десетче... ама претпоставувам околу 9100 ќе да е... и бев до јамаха позади амсм, yzf6r такозвани r6 11,400 евреи. нека се гонат.Хондата е мислам околу 10
Кавасакито околу 9800-9900
Сузукито од 10600 до 10900
Јамахата е 11 и нешто ситно
Не се цениве скорз точни али може највеќе за некоја стотка да има разлика. Инаку по тој редослед одат. Најефтино е кавасакито, па хондата па сузикито и најскапа јамахата.
Eдинствена веспа што ме радува заедно со Yamaha Jog. Незнам зошто, иако се стари 15-20 години компактно ми делуваат. А и машините им се одлични, ако е се ок Yamaha Jog или Honda Dio треба 75-80 да оди со човек 70-75 кг.Дечки планирам да земам хонда дио на старо за супер цена. Има некој што го има ова мопедче, совет некој да ми даде, нешто?![]()
Дечки планирам да земам хонда дио на старо за супер цена. Има некој што го има ова мопедче, совет некој да ми даде, нешто?![]()