Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаш гајле, уште подобро малце по јак! Пали и терај! А за првото можеби незнам, али направи како што ти кажале!Имам 125ка Baotian 4 тактна. Имав проблеми со акумулаторот, се заеба па денес купив нов. Земав од тие што ти им ставаш киселина, и ми кажаа таму дека треба да ја истурам киселината у него и да го затворам и после саат време дека ке можам да го палам моторот на копче. Стварно е така или да го палам некое време на курбла? Тоа е 1рво прашање, а 2ро ми е : стариот ми беше 12v 7 ампери, а новиот ми е 12V 9 ампери. Мислам дека нема да има проблем, зашто колку што јас знам повеке од колку што ти треба е болје него помалце (мислам на ампеража). Кажете вие што мислите... тенк ју:salut:
Имаш на ракскрсницата пред тутунски комбинат од десна страна што води патот кон старата железничка...салонот е прилично нов и се продават Hyuosung(мислам дека така се викаат), а колку што сум чул можеш и да ги ренташ.дали има во скопјево негде рент-а-бајк? и каде се наоѓа, што мотори има, цени и други информации?
го направиф денеска му купив диктонче и го наместив како ново е сегаНема шансио да зариба...а чим не се поправил звукот целосно 100% ти изгорел дихтунгот...на грана смени го....
Мене така ми се деси лани пред стража коа се враќав од охрид...нервоза до ск ...бучиииииииииии
До кај е оваа работа?Да можеби вистина ке биде ако го усвојат овие телињата од владава, а и 125ките ке се регистрираат само еднаш. исто ко 50ка! Ако биде...
До кај е оваа работа?
Планирам да земам 50ка, ама ако донесат ваков закон ќе земам 125ка.
Колку клингерит стави ти во моторчето? 15-20 цм кубни? Па од толкав волумен на радиум, плутониум или незнам каков радиоактивен елемент немаш никаква штета, а не од клингерит. Уживај и бичи моторчето.Денес кај држачите за ауспух наместо гумените држачи(бидејќи беа неквалитетни) ставив држачи од клингерит. Еден другар ми кажа дека клингеритот бил многу штетен по здравјето, и предизвикувал рак ако си у негова близина. Точно ли е ова, знае ли некој повеќе информации нека пише зашто ја појма немам![]()
Тоа со гумата на ауспух кога видов на еден скутер не ми беше јасно што гледам ...кинез глуп..како може цел ауспух да го обвитка од надворешна страна со гума...се грее се пали гумата и смрди невидено ме потсетивте сеа бреееее![]()