Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Или гледај да не те застанат.... Трето нема. Ама како им е тргнато со контроливе, ако не те застанат исто како да ти паднало бинго 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или купи нова маска или иди кај Јове-Априлија мислам дека има налепници, ако нема мислам дека може да се нарача.Imam Aprilia 50sr i mi padna od stender i mi se izgreba prednata maska ali ne e nisto strasno ne e bojata tuku nalepnicata?Dali znae nekoj kaj moze da se Kupi nalepnici ali da bide taa originalnata kako sto e kupan ne da bide nekoja ne znam Gianeli ili Polini kurci palci nego originalnata.
Кај нас нема многу избор, али купи елф, репсол, ајпон...добри масла се!Кое е најдобро масло за скутер до 50 кубици??
ми кажаа дека Репсолот не чинел,а јас такво ставаф,следниот пат ке ставам тоталКај нас нема многу избор, али купи елф, репсол, ајпон...добри масла се!
во право си ама меракот е големЕве еден совет од мене-не возете мотори, ќе си го фрлите здравјето.
Абе за фабрички машини не ти е потребно тебе 100% синтетичко масло, доволно е полусинтетичко...јас ставам IPONE некогаш полусинтетичко тоа е 500 денари и фул синтетик 700 денари....ми кажаа дека Репсолот не чинел,а јас такво ставаф,следниот пат ке ставам тотал![]()
ми кажаа дека Репсолот не чинел,а јас такво ставаф,следниот пат ке ставам тотал![]()