Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
@точкест
од номинал, во порта влае. топ се веспине, мои другари имаат такви. ти ги препорачувам. сеа мислам дека ќе стигаат и нови моделчиња, па можеш да ги ѕирнеш.

na 4 takten i na indzeksn so rezonanten auspux ne se dobiva nisto

На инџекшн 2 тактен со резонантен се добива. Имаше едно другарче па за тоа. На крајна не доби мн но мн подобар одзив на гаста имаше и по стартно беше така

него, начув нешто дека од скоро за 125ки не требало да се полага за возачка. вистина е ова?

Да ми објасни некој кај е у Волково крос стазата ???

Ми треба совет за веспа 150ccm КИНЕЗ:) на ново....што како да зимам, предлози од каде:) ќе може ли?

Кај завод за заварување имаш избор голем, 125ки за 1400. Другарче зема ептен јака.

Имаш исто многу луѓе задоволни се кај еднонасочната у керамидница.

Иди Диро

i ete taka konecno najdov vreme da otidam i da polagam za A kategorija.
e sega treba da se kupuva mashina nekoja....
jes si go mernav kawasaki er-6n vo plazma plava boja.
komentar za motorov,go ima li nekoj,go vozel li nekoj,....itn,itn.

јас сум од волково, али мн тешко да ти објаснувам, прати ми ПП ако сакаш, па да пробаме нешто,позз

Па еве од задња 22 идеш лево и цепаш, поминуваш кај куката на угриновски, поминуеш под обиколницата.
Значи продужуеш по земјениот пат како до сега идеш накај сепарацијата и ???

Можеби претходно негде вртиш лево !!?

Или од аутопутот за накај граница негде можам да вртам?

него, начув нешто дека од скоро за 125ки не требало да се полага за возачка. вистина е ова?

Да можеби вистина ке биде ако го усвојат овие телињата од владава, а и 125ките ке се регистрираат само еднаш. исто ко 50ка! Ако биде...

Едно прашање. Ако сакам да купам скутер д 50 кубици, до колку поминати километри да барам?? Мислам дека ме сфативте.

Што помалку то поубаво :) до 50 кубика, најмногу се исплаќа ново.Сега имаш избор. не се будали да земаш на старо!

Знам дека е подобро да купам на ново, ама да ги дам 2500 евра за нова Априлиа, богами не се малку. Ама по се изгледа ќе си купам еден Џенерик, па шта буде, нека буде.
П.С.: Дали знае некој, ако донесам некој скутер од Германија, на царини убаво ќе ме одрпет или...? Пошо еден куќен пријател мој ќе идат летово (со кола, па таа ја шиткат и си заминвит со авион), па нека донесит едно скутерче :D

Се стори сега што си купив скутер, ама сега проблемот е што немам положено за скутер до 50 кубици. Гледам никој немат од другариве положено, па си возат без страв. Значи прашањето ми е дали има шанси да ме застани полиција ако имам и регистрација (значи сообраќајна) и носам кацига?? Дека ептен ми е мака да полагам, а и инает ме фаќат шо за неполн месец прам 18, па ќе полагам за Б категорија (а и не ми се давет 50 евра за глупости) хехе.

ne samo sto ke te zastane nego ke popies i kazna 300 evra ...

Се стори сега што си купив скутер, ама сега проблемот е што немам положено за скутер до 50 кубици. Гледам никој немат од другариве положено, па си возат без страв. Значи прашањето ми е дали има шанси да ме застани полиција ако имам и регистрација (значи сообраќајна) и носам кацига?? Дека ептен ми е мака да полагам, а и инает ме фаќат шо за неполн месец прам 18, па ќе полагам за Б категорија (а и не ми се давет 50 евра за глупости) хехе.
епа чим не ти се даваат 50 евра ке ги даеш 300 после ако те сопрат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom