Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
ме интересира нешто околу кросовите која цена се движат какви марки има кај нас и која цена се ме интересираат тие послабите на пример 125 ки те казете нешто ?

ме интересира нешто околу кросовите која цена се движат какви марки има кај нас и која цена се ме интересираат тие послабите на пример 125 ки те казете нешто ?

Кинески или марка крос?

ајде бе казете некоја марка на крос мотор некоја по евтина?

Со што/како да се покријат изгребани работи на скутеров, исто така каде можам да најдам налепници за Keeway Matrix исто така на нив е изгребано па да ги сменам само.

Со што/како да се покријат изгребани работи на скутеров, исто така каде можам да најдам налепници за Keeway Matrix исто така на нив е изгребано па да ги сменам само.
Ако си паднал тогаш сигурно се длабоки и нема друго чаре освен фарбање. А за налепниците незнам вајда кај овластените за кивеј делови со продаваат да прашаш

Ако си паднал тогаш сигурно се длабоки и нема друго чаре освен фарбање. А за налепниците незнам вајда кај овластените за кивеј делови со продаваат да прашаш

Не се длабоки за тоа прашувам, само белото тоа што е изгребано малку како да го покријам.

Не се длабоки за тоа прашувам, само белото тоа што е изгребано малку како да го покријам.

Ако е површински може со полир паста. Пиши од што ти е настаната гребаницата ако си лизнал со моторот ти нема спас вадиш пластики кој ти се изгребани и на фарбање.

ај некој ако има искуство со Хамачи/Баотиан СР50 нека ми каже нешто за моторов, како се покажал, влече ли по угорници...?

Има тука некој што мењал stock оперема на Априлиа? Дај кажете колку пари, што како и какви подобрувања има? :)

zdravo,nekoj da kaze mislenje za ovoj motor HONDA Transalp XL700
Honda_XL700V_Transalp_2009_03_1024x768.jpg

probuvav dosta motori i na site izgledam smeshno so svoite 192sm.ovoj e dosta golem i vaka mi fakja oko.
tnx

podolgo vreme imam vozeno transalp ama predhodniot model i mozam da kazam samo pofalni raboti za nego, odlicna i udobna voznja kako na kratki taka i na dolgi relacii i mnogu dobri performansi, izgledot e stvar na vkus i najbitno e na tebe da ti se dopaga bidejki ti ke si go vozis a za kvalitetot mislam deka za honda ne se diskutira, HONDA e broj 1 kaj motorite

Моторов често ми останува без бензин :) може ли да направи некој проблем на машината запушување....или ништо не е ? :)

Моторов често ми останува без бензин :) може ли да направи некој проблем на машината запушување....или ништо не е ? :)

Па не е пожелно ... језда има филтер за бензин и се тоа ама подобро дополнувај бензин ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom