- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
Здраво.....
Луѓе имам скутер kymco super 9 сега тукушто купен 2009 црвена боја е па сакам да му ставам две црвени неонки одоздоле може некој да ми каже каде да најдам такви неонки (ама убава црвена боја да вадат а не светло црвена скоро проѕирна сакам убава боја да вади.) и малку помош околу ставањето ако може да ми кажете каде да прикличам што како каде сошто не знам а моторот ми е нов не ми се чепка многу ако не бива јас мислам дирекно на акумулаторот со прекидачај ако знаете прво некоја продавница од каде можам да набавам такви неонки кажете , и во кој град кажете јас сум од велес ако има во велес таква продавница уште подобро муѓутоа не ми текнува мене таква продавница да има во велес ама може некој знае каде има во секој случај кој знае каде има такви неонки нека каже па каде и да е ке дојдам ке земам ајде ПОЗДРАВ .
еј неонки можеш да најдеш во велес во motoparts-мотологистика види на нивната веб страна имаш и телефон и адреса ( мапа ) каде се наогаат еве ти го сајтот www.motoparts.com.mk а неонките да ги поврзеш е мноху лесно прво ке ги прицврстиш а потот ке ги поврзеш директно на аколуматорот ( + од неонката со + од аколуматорот и исто така и за - од неонката и - од аколуматорот ) а на плусот ке ставиш прекидач