Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Ја ти ги кажувам цените шо ги имаше у ценовникот на Неоком. Ти од чив ценовник ги гледаш?
У мој ценовник си глеам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ти ги кажувам цените шо ги имаше у ценовникот на Неоком. Ти од чив ценовник ги гледаш?
А која фирма работиш? Или сам си правиш ценовници ради занимацијаУ мој ценовник си глеам![]()
Да ти помогнам. Не работи во фирма него е дилер како мене и како многу други кои СОРАБОТУВААТ со повеќе фирми и каде што понудата за одреден дел е најповолна од таму ја зимаат, нормално по цена пониска одколку за обичните муштерии, за ние да ставиме одреден процент за нас па да ти го продадеме на тебе. Во тој случај и ние плус пари, а ти поефтино си платил.А која фирма работиш? Или сам си правиш ценовници ради занимација![]()
А која фирма работиш? Или сам си правиш ценовници ради занимација![]()
Вака сеа ке ти напраам аналогија со дрога.
Крекхаус = Дистрибутер за делови
Дилер на дрога = Јас
ЕДИТ: Јане ме превари, поубаво ти објаснил од мене.
Па го има кај мене во ценовникот со жолто поплавен како ТОП понуда.22" Syncmaster има можност да се ископа во Македонијава? Поточно, http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_widescreen/ls22mewsfvxaa.asp
Па така кажете. Иначе нормално е фирмата да ги пљачка муштериитеДа ти помогнам. Не работи во фирма него е дилер како мене и како многу други кои СОРАБОТУВААТ со повеќе фирми и каде што понудата за одреден дел е најповолна од таму ја зимаат, нормално по цена пониска одколку за обичните муштерии, за ние да ставиме одреден процент за нас па да ти го продадеме на тебе. Во тој случај и ние плус пари, а ти поефтино си платил.
Иначе ако сакаш имам и јас мој ценовник да ти пратам па да споредиш колку те опљачале во Неоком.:helou:
Па така кажете. Иначе нормално е фирмата да ги пљачка муштериите
И нормално е кај вас да е поевтино него у Неоком на пример.
Dajte mi od vasi cenovnici za radeon HD2600XT cena...
Еве ќе ти дадам мој ценовник од 03.10.2007 па разгледај и состави сам, во зависност што највеќе ти треба. Па после заеднички на форум ќе ја дотераме конфигурацијата.abe Sephiroth,ili Jane, so konfiguracija moze da mi sklopite za okulu 20.000den, ama bez monitor??pozdrav
еј вие шо дилате, старо за ново може ?
Еве што планирам да земам:
Процесор- АМД Athlon 64 dual core 4600+ AM2
HDD- 320 gb Hitachi Sata 2
RAM- 2x 1gb ddr2 800 mhz kingston
VGA- Sapphire Ati PCX x1950 xt 256mb gddr3
Monitor- усте не сум одлучил кој али 19''
И матична уште се мислам
Ке го користам пц-то за 3д моделирање, симулација, игри, гледање филмови итн
Па пишете дали е ок конфигурацијата и дали би смениле вие нешто, се разбира за слична цена