Совет за нова конфигурација

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
А која фирма работиш? Или сам си правиш ценовници ради занимација:)
Да ти помогнам. Не работи во фирма него е дилер како мене и како многу други кои СОРАБОТУВААТ со повеќе фирми и каде што понудата за одреден дел е најповолна од таму ја зимаат, нормално по цена пониска одколку за обичните муштерии, за ние да ставиме одреден процент за нас па да ти го продадеме на тебе. Во тој случај и ние плус пари, а ти поефтино си платил.
Иначе ако сакаш имам и јас мој ценовник да ти пратам па да споредиш колку те опљачале во Неоком.:helou:

А која фирма работиш? Или сам си правиш ценовници ради занимација:)

Вака сеа ке ти напраам аналогија со дрога.

Крекхаус = Дистрибутер за делови

Дилер на дрога = Јас

ЕДИТ: Јане ме превари, поубаво ти објаснил од мене.

Вака сеа ке ти напраам аналогија со дрога.

Крекхаус = Дистрибутер за делови

Дилер на дрога = Јас

ЕДИТ: Јане ме превари, поубаво ти објаснил од мене.

22" Syncmaster има можност да се ископа во Македонијава? Поточно, http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_widescreen/ls22mewsfvxaa.asp

22" Syncmaster има можност да се ископа во Македонијава? Поточно, http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_widescreen/ls22mewsfvxaa.asp
Па го има кај мене во ценовникот со жолто поплавен како ТОП понуда.

SAMSUNG LCD 22" 226BW 5ms WIDE, DVI, 1680x1050 Premium Wide series 1680x1050, 280cd/m2, 3000:1, 160°/160°, 2ms, Silver/Black, Glossy Black, Narrow, Analog/Digital, HDCP, MagicTune, MagicBright2, TCO'03, LS22MEWSFV Цена кај мене е 20.136 денари.

Да ти помогнам. Не работи во фирма него е дилер како мене и како многу други кои СОРАБОТУВААТ со повеќе фирми и каде што понудата за одреден дел е најповолна од таму ја зимаат, нормално по цена пониска одколку за обичните муштерии, за ние да ставиме одреден процент за нас па да ти го продадеме на тебе. Во тој случај и ние плус пари, а ти поефтино си платил.
Иначе ако сакаш имам и јас мој ценовник да ти пратам па да споредиш колку те опљачале во Неоком.:helou:
Па така кажете. Иначе нормално е фирмата да ги пљачка муштериите:)
И нормално е кај вас да е поевтино него у Неоком на пример.

Па така кажете. Иначе нормално е фирмата да ги пљачка муштериите:)
И нормално е кај вас да е поевтино него у Неоком на пример.

Епа така е друже, компјутер не се купува ко леб и млеко, импулсно без размислување и прашување луѓе кои се разбираат.

abe Sephiroth,ili Jane, so konfiguracija moze da mi sklopite za okulu 20.000den, ama bez monitor??pozdrav

abe Sephiroth,ili Jane, so konfiguracija moze da mi sklopite za okulu 20.000den, ama bez monitor??pozdrav
Еве ќе ти дадам мој ценовник од 03.10.2007 па разгледај и состави сам, во зависност што највеќе ти треба. Па после заеднички на форум ќе ја дотераме конфигурацијата.

еј вие шо дилате, старо за ново може ?

Еве што планирам да земам:
Процесор- АМД Athlon 64 dual core 4600+ AM2
HDD- 320 gb Hitachi Sata 2
RAM- 2x 1gb ddr2 800 mhz kingston
VGA- Sapphire Ati PCX x1950 xt 256mb gddr3
Monitor- усте не сум одлучил кој али 19''
И матична уште се мислам

Ке го користам пц-то за 3д моделирање, симулација, игри, гледање филмови итн

Па пишете дали е ок конфигурацијата и дали би смениле вие нешто, се разбира за слична цена

АМД 6000 и немаш гајле брат! за 2000 плус? не е проблем нели? 2-3 искачања у град се тоа.. матична М2Н со сли подршка е тамански..
патем , земи и малку појака графичка штом ти е за 3д моделирање.. 2250 ка мислам дека беше од ати .. ама не сум сигурен не ги обожавам ати..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom