South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Full scale RPG или обични флеш игрички?

Им беа обични инсталации, се продаваа на цедиња од по 700 МВ, ги играв во некое оделение кога бев :)

Едната е интересна FPS, има една CARTING (со картинзи се тркаш, во стилот на Mario Kart), има како Супер Марио.....

Ова ќе им биде ебение :)

Абе ти чим си почнал и аватари да ставаш од саут парк... Ех, колку сакам да сум на твое место сега. :D

Абе ти чим си почнал и аватари да ставаш од саут парк... Ех, колку сакам да сум на твое место сега. :D

Кога бев мал почна да се емитува прва сезона на саут парк. Тогаш имав братучед кој беше луд по нив и цело време ме гњавеше:) Мене ми беа интересни ама не ги разбирав скроз затоа што англискиот не ми беше усовршен. Пред некое време се присетив на нив и почнав да ги гледам и не можев да поверувам што пропуштам:) ... Имам изгледано само 20% од сите сезони и сега надокнадувам

Мене ми ги пушта. Инаку, кај сум бил до сега што не сум ја видел темата за една од моите омилени серии evah? На 14ти започнува 16тата сезона.

Мене ми ги пушта. Инаку, кај сум бил до сега што не сум ја видел темата за една од моите омилени серии evah? На 14ти започнува 16тата сезона.
Како бе ти ги пушта?
Мене ми вика these video is unavailable from this site. :S

Филм со Картман :D

gsrZK.jpg

51Fy0.jpg

Како бе ти ги пушта?
Мене ми вика these video is unavailable from this site. :S
Појма немам зошто не ти ги пушта. Во секој случај, ако веќе не можеш да ги гледаш на официјалната страна, сите епизоди ги имаш на торенти.

Многу големи паузи прават, дури и заборавам дека серијата уште се прикажува. Сакам да кажам, вечер има нова епизода.

Добро ја започнаа сезоната, конечно во фокусот се децава, во последните сезони тупеа со некој актуелни светски теми и многу не му посветуваа внимание на училиштето и децата. А каде е Кени?

From now on, I am pooping like that.

Нешто слабо хејтери.. а ја влегов со ентузијазам и очекувања.
(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom