South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Само што го догледав документарецот.
Тоталка откачени се дечкиве, за 6 дена прават епизода.

па и не са бш ѕверој. Не треба да прават епизоди како да се на норма. Подобро да им дојде сама некоја идеја него ли да се соберат на едно место со зададен рок од 6 дена и да направат епизода под притисок. Затоа последниве сезони не се толку плодни. Се замараат со други работи, епизодиве им се пролазна работа.

па и не са бш ѕверој. Не треба да прават епизоди како да се на норма. Подобро да им дојде сама некоја идеја него ли да се соберат на едно место со зададен рок од 6 дена и да направат епизода под притисок. Затоа последниве сезони не се толку плодни. Се замараат со други работи, епизодиве им се пролазна работа.
Епизодите ги прават за 6 дена уште од старите сезони. И самите кажаа, ќе прават измени цели два месеца за само 5% да ја подобрат епизодата. Не вреди. И порано кога немаа други проекти и многу слободно време пак не работеа на епизодите пред време.

Тоа го изјавуваат, а јас мислам дека пак спремаат по сцена-две пред да почне сезоната.

Новата епизода почна лошо и се повеќе се подобруваше кон крајот. Забележав една монти пајтон референца :)

Колку што гледам и другите анимирани серии од овој тип како Family guy и American Dad наспроти Simpsons и Futurama после извонредните први неколку сезони ги работат епизодите а бога ми и сезоните рутински колку да се одработат и ретко имаат некоја квалитетна, а тоа важи и за саут парк не гледам како се различни и покрај тоа што имаат оправдување дека наводно работат само 6 дена по епизода... инаку да, и јас го гледав докуметарецот. :)

Епа нормално дека ќе го работат епизода за 6 дена...кога на недела дена оди по една нова епизода....а плус нив им е битно темата во епизодата да е што е можно по тазе....оти они прават пародија за секој поинтересен настан во Америка....е сега рачунајте колку би каснеле со темите,ако епизодите не ги правеа за 6 дена.

п.с Баш ме интересира дали ќе смеат да чепнат за ocupy wallstreet.

Последнава епизода ептен ја погодија според мене, се газев од смеење. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom