- Член од
- 29 јули 2005
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 178
- Локација
- Riga
- Веб-сајт
- kajgana.com
Последнава епизода ништо посебно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почнуваат да стануваат досадни.Го нема веќе тој препознатлив хумор на саут парк.Сега прбуваат да употребат интелигентен хумор ама не е таква серијата ѓабе е.Треба повторно да се вратат на стариот.Единствена епизода која што и даде малку надеж на сезонава и воедно на серијава е Human CentIpad.
TMI не беше нешто посебно а CBAA беше добра.
Human Centipad мене ми беше една од најглупите SP епизоди на сите времиња. Тотално без поента, никаков хумор, ретардирани финти...
Единствената добра од оваа сезона е T.M.I. (сите се согласија со ова). А и Crack Baby Athletic Association беше доста подобра од првите 3. Набрзо ќе ја изгледам новава па ќе пишам мислење и за неа.

Ако го има оној паметен хумор и двојни (скриени?) значења, не значи дека е добра епизодатаДај не заебавајте ,епизодава беше баш океј . Интересно вметнати MPD ,омразата помеѓу кинезите и јапанците (како и разликата која америте не ја прават помеѓу нив), и на крај глупиот Батрс![]()

Ike ,секој си има различни вкусови али епизодава не е толку лоша колку што некој ја прави,се разбира некој не е љубител на филмови во кои главниот лик има MPD, некому не му е интересна омразата помеѓу кина и јапонија како и што спомнав неправењето разлика кај америте помеѓу кинез и јапонец - местото нели го нарекоа Little Tokyo.Ако го има оној паметен хумор и двојни (скриени?) значења, не значи дека е добра епизодата![]()
) и Royal Pudding беа катастрофални...иако гледам дека има и такви на кои им се допаднале овие епизоди, па можеби се работи и за вкус. Ама во последните три епизоди дефинитивно се подобрија, и сметам дека вреди да се изгледа сезоната до крај. А вие ако, како долгогодишни фанови на серијава, толку критикувате една сосема солидна епизода како што е City Sushi, мислам дека треба да се откажете од понатамошно следење на серијата...
cleverbot.com(некој погоре ја пишал Cleverbot...I hope he was joking)