-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НемаТ![]()
не беше ungroundable со слична тематика ??
А до сега повеќе пати, повеќе ликови имаат кажано FAG/faggy/fags...Највеќе во епизодата The F Word. Можеби има некое значење ова?Герисон во епизодата It hits the fan напиша:Well, for example, recently, I have come out and admitted that I was a homosexual. I'm gay. That means that now I can say the word, "fag." On television they usually don't allow "fag." But because I'm gay, it's alright.
„South Park is Gay“lolz great oneА до сега повеќе пати, повеќе ликови имаат кажано FAG/faggy/fags...Највеќе во епизодата The F Word. Можеби има некое значење ова?„South Park is Gay“

Немаат за приказната Бела/Едвард, туку за еуфоријата што ја создаде...Група ученици се собира и почнуваат да се облекуваат како вампири пијат сок од домати и такви работи...Дечки, ме интересират дали имат епизода за Твајлајт ?!

Немаат за приказната Бела/Едвард, туку за еуфоријата што ја создаде...Група ученици се собира и почнуваат да се облекуваат како вампири пијат сок од домати и такви работи...
Инаку омилен лик ми е нормално Cartman the one and only, инаку и Craig ми е закон..........Омилена епизода кога картман се преправа дека има туретов синдром![]()
Интересна епизода.
Eric Cartman, I worship you..:back:
Досега омилена епизода, кога Картмен создава христијански рок бенд. Се изнасмеав здраво на епизодава..
![]()
-Cartman You don't know anything about Christianity!
- I know enough to exploit it.

Cartman: No no no! Haven't you guys ever seen an album cover? You're supposed to be standing in random places, looking away like you don't careEric Cartman, I worship you..:back:
Досега омилена епизода, кога Картмен создава христијански рок бенд. Се изнасмеав здраво на епизодава..
![]()
-Cartman You don't know anything about Christianity!
- I know enough to exploit it.
))))