South Park

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Герисон во епизодата It hits the fan напиша:
Well, for example, recently, I have come out and admitted that I was a homosexual. I'm gay. That means that now I can say the word, "fag." On television they usually don't allow "fag." But because I'm gay, it's alright.
А до сега повеќе пати, повеќе ликови имаат кажано FAG/faggy/fags...Највеќе во епизодата The F Word. Можеби има некое значење ова? :) „South Park is Gay“

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
А до сега повеќе пати, повеќе ликови имаат кажано FAG/faggy/fags...Највеќе во епизодата The F Word. Можеби има некое значење ова? :) „South Park is Gay“
lolz great one :pos:

Tanji4ka

Heartless BITCH
Член од
16 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
19
Дечки, ме интересират дали имат епизода за Твајлајт ?!
Немаат за приказната Бела/Едвард, туку за еуфоријата што ја создаде...Група ученици се собира и почнуваат да се облекуваат како вампири пијат сок од домати и такви работи...

Инаку омилен лик ми е нормално Cartman the one and only, инаку и Craig ми е закон..........Омилена епизода кога картман се преправа дека има туретов синдром :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Немаат за приказната Бела/Едвард, туку за еуфоријата што ја создаде...Група ученици се собира и почнуваат да се облекуваат како вампири пијат сок од домати и такви работи...

Инаку омилен лик ми е нормално Cartman the one and only, инаку и Craig ми е закон..........Омилена епизода кога картман се преправа дека има туретов синдром :)
Да, да ја гледав...Butters the Ungroundable :) Интересна епизода.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Eric Cartman, I worship you..:back:
Досега омилена епизода, кога Картмен создава христијански рок бенд. Се изнасмеав здраво на епизодава..:)

-Cartman You don't know anything about Christianity!
- I know enough to exploit it.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Само што ја симнав 11 сезона јееееее

--- надополнето ---

Досега омилена епизода, кога Картмен создава христијански рок бенд. Се изнасмеав здраво на епизодава..:)

Закон!!!

Јас на оваа се имам намногу смеено, не можев ваздух да си земам...и не, не беше до тревата :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286

Cartman: No no no! Haven't you guys ever seen an album cover? You're supposed to be standing in random places, looking away like you don't care
Butters: Cheese!
Cartman: No! Butters, you can't look happy on the album cover! That's not cool!

Kajgana Shop

На врв Bottom