-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
не беше ungroundable со слична тематика ??НемаТ
Со слична да, ама не за Twilight.не беше ungroundable со слична тематика ??
А до сега повеќе пати, повеќе ликови имаат кажано FAG/faggy/fags...Највеќе во епизодата The F Word. Можеби има некое значење ова? „South Park is Gay“Герисон во епизодата It hits the fan напиша:Well, for example, recently, I have come out and admitted that I was a homosexual. I'm gay. That means that now I can say the word, "fag." On television they usually don't allow "fag." But because I'm gay, it's alright.
lolz great oneА до сега повеќе пати, повеќе ликови имаат кажано FAG/faggy/fags...Највеќе во епизодата The F Word. Можеби има некое значење ова? „South Park is Gay“
Немаат за приказната Бела/Едвард, туку за еуфоријата што ја создаде...Група ученици се собира и почнуваат да се облекуваат како вампири пијат сок од домати и такви работи...Дечки, ме интересират дали имат епизода за Твајлајт ?!
Да, да ја гледав...Butters the Ungroundable Интересна епизода.Немаат за приказната Бела/Едвард, туку за еуфоријата што ја создаде...Група ученици се собира и почнуваат да се облекуваат како вампири пијат сок од домати и такви работи...
Инаку омилен лик ми е нормално Cartman the one and only, инаку и Craig ми е закон..........Омилена епизода кога картман се преправа дека има туретов синдром
Закон!!!Eric Cartman, I worship you..:back:
Досега омилена епизода, кога Картмен создава христијански рок бенд. Се изнасмеав здраво на епизодава..
-Cartman You don't know anything about Christianity!
- I know enough to exploit it.
Cartman: No no no! Haven't you guys ever seen an album cover? You're supposed to be standing in random places, looking away like you don't careEric Cartman, I worship you..:back:
Досега омилена епизода, кога Картмен создава христијански рок бенд. Се изнасмеав здраво на епизодава..
-Cartman You don't know anything about Christianity!
- I know enough to exploit it.