Мене оваа сезона сега за сега ми е најголемо разочарување Мислам дека од 12та сезона па навака се послаби и послаби се, им паѓа квалитетот. У претходните две сезони дали се на се 5 добри епизоди направија. Од новава сезона, трите епизоди до сеа ми се чиста утка. Последнава уствари ај, не беше до толку лоша ама првите две...
· “Does the pope help pedophiles get away with their crimes?”
· “Is that something I’d want to do? Is the Pope Catholic? And making the world safe for pedophiles?”
· “Does a bear crap in the woods? And does the Pope crap on the lives and dreams of 200 deaf boys?”
Убаво му го плеснаа, БРАВО и баш ми се допадна епизодата.
I'm afraid the tests came back positive. You do have testicular cancer.
-SCORE!
А епизодата ништо посебно, знаеле South Park да направат и подобро. Имаше некој добри делови на кој се насмеав како ова погоре на Randy и метафорите на Cartman, другото онака беше .. просечно.
Од Боб Марли песната кога ја пееше си се изнасмеав хехехе многу јака епизода, добра е сезонава,само некако многу темите се чисто Американски а не Глобални, очекувам следните да бидат по глобални
Стен ќе се зарази од Facebook во новата СП епизода.
Низ годините, Стен и Кајл имаат поминато многу, но сето тоа нема ништо да значи ако Стен не го "friend-нуе" Кајл.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.