KIFFLA
не ме викај друже
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 548
- Поени од реакции
- 180
Кај мене комшииве се лудила кој од кој.Бидејќи станов е нов правен по стандарди на 1 прикажи 2 земај и све се слуша.Така да теткава шо е до мене е шпиун на моите, коа ке пуштам гласна музика им се јавува на моите и дополнително доаѓа на врата ама више не и отварам.Воедно невиден гомнојадец.Имав гости кај мене и едно девојче беше излезено на тераса,а бидејќи ме фатија на не спремно немав сок само шумечи таблети.Од кујна го прашувам девојчево дали сака таков сок и нормално лав муабет и после 2-3 саати татко ми доаѓа и ми вика ај станувај да те носам да праиш тест за дрога:uvo:.Таа глупачата прислушкувала ама не дослушнала и одма на татко ми ,син ти заведува девојчиња со дрога.Од толку колнење ке ја стигне барем една клетва,да даде господ дијареа да ја утепа заедно со сува кашлица.Над мене живее една лудача шо некад знае да го оптерети Тоше у 3-4 саат навечер,па добро бе и ја го сакам чоекот ама оваа е непресметлива особа.Другиот комшија е стар околу 65-70 години ама д'тка у пичку матер и нема ден да не го начекам посабајлечки коа идам на факс,а еден муабетчија што е ке се убијам.Мора да му праиш муабет нема смисла постар е од респекат.И замислете така по сабајле ми се спие ми се плаче коа ке го начекам добивам желба да се самоклоцнам,а еднаш ме натера да го носам до гратска болница ми падна жал ептен и замислете на таа гужва на јаја паша пукам од нервоза ради индијанциве и он ми труби за времето на Тито како било.После таа услуга трпам последици,а едно време ми доаѓаше да го прашам колку пари троши за телефонска сметка:pos2:ама се воздржав.А таа што е под мене мислам дека треба да земе награда на Злтана бубамара за 24/7 слушање ZONA M1 :uvo:остај што слуша барем нека ме рика на цел глас.
......................................THAT IS MY NEIGHBOURHOOD......................................
......................................THAT IS MY NEIGHBOURHOOD......................................
и има една многу интересна пијаница, а другите сите се стари ама никој не замара и муабетот ни е добар ден и пријатно