Сончев брег

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што бугар си ебате, место да си ја испромовираш државата ќе ќари турист плус..џабе ве праќаат на форумот.
Иначе нигде не ми побараа лична на сончев брег, во ниедна дискотека.
За мен тоа во клубове и дискотеки да одат 17 годишни не е реклама. Во всекоja нормална држава требва да има контрол над луге под 18 години. А тоа дека родителите си пуштат децата таму веке е техен проблем.

Последно уредено:
Dali nekoj znae da mi kazi ovaa godina kolku se dvizi cenata za lezalkite i dali ima komarci?? :)

Дали има некој јак DJ од кај 24 Јули до 4 Август?

Гледав fatboy slim се на 25, друг некој? :)

Што бугар си ебате, место да си ја испромовираш државата ќе ќари турист плус..џабе ве праќаат на форумот.
Иначе нигде не ми побараа лична на сончев брег, во ниедна дискотека.
Ако имаш срекja да влезе полициja, ке ти побарат.[DOUBLEPOST=1436445634][/DOUBLEPOST]
Кај во Сончев брег пример бараат лична карта ?
Инаку и проституција и дрога се по закон забранети во Бугарија па низ СБ ги има колку сакаш, полиција скоро и да нема или ако ги има ич не се замараат за ништо..
Ако има проверка ке ти побарат. Лична карта за државjaните на ЕУ или мегународен пасош можат да ви побарат само полицаи за проверка.

Да не знае некој како се движат цените отприлика за сместување во Сончев Брег, хотел/апартман, што и да е, планираме да идеме 4 души почетокот на август.

Lani toj period bese 200 evra(pat i smestaj). Pobaraj preku Skobul

Најдобро ти е преку booking да си резервираш сам и ќе пројдеш многу поевтино него ли преку агенцииве.. ние сега ќе идеме тројца од 14 овој месец и ќе не фати негде по 120 евра од човек со се превоз, и тоа во супер апартманче и тоа со базен... начекавме попуст на booking и одма резервиравме.

Тоа за во Сончев Брег? Иначе може да се сега негде по 8 евра на ден, ама за во август, гледам дека ги дигаат доста цените. Гледав и на booking.com, ама испод 10-12 евра на ден, не најдов.

Да за во Сончев Брег, сега за овој период има понуди може да се најдат по 7-8 евра од човек,а за Август е веќе поскапо, од 10 евра па нагоре. Иначе проверувај цело време на booking зашто даваат попусти и може да начекаш и за Август некоја ефтина понуда.

Da ne znae nekoj do albena koja agencija vrsi avt. prevoz?

Јас резервирав во хотел со три звезди преку booking по поволна цена ,само треба порано да се резервира затоа што од ден на ден растат цените.Ако може некој што бил во Сончев брег да ми каже како се движат цените на пијачките по дискотеките.Фала .Поздрав[DOUBLEPOST=1436825270][/DOUBLEPOST]
Da ne znae nekoj do albena koja agencija vrsi avt. prevoz?
http://www.skopjetours.com.mk/index.php/prevoz/item/137-prevoz-bugarija.html повели

Јас резервирав во хотел со три звезди преку booking по поволна цена ,само треба порано да се резервира затоа што од ден на ден растат цените.Ако може некој што бил во Сончев брег да ми каже како се движат цените на пијачките по дискотеките.Фала .Поздрав[DOUBLEPOST=1436825270][/DOUBLEPOST]
http://www.skopjetours.com.mk/index.php/prevoz/item/137-prevoz-bugarija.html повели
Se javiv veke vcera i nemaat linija do albena

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom