Сончев брег

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Што бугар си ебате, место да си ја испромовираш државата ќе ќари турист плус..џабе ве праќаат на форумот.
Иначе нигде не ми побараа лична на сончев брег, во ниедна дискотека.
За мен тоа во клубове и дискотеки да одат 17 годишни не е реклама. Во всекоja нормална држава требва да има контрол над луге под 18 години. А тоа дека родителите си пуштат децата таму веке е техен проблем.

Последно уредено:
Член од
5 јули 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Dali nekoj znae da mi kazi ovaa godina kolku se dvizi cenata za lezalkite i dali ima komarci?? :)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Дали има некој јак DJ од кај 24 Јули до 4 Август?

Гледав fatboy slim се на 25, друг некој? :)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Што бугар си ебате, место да си ја испромовираш државата ќе ќари турист плус..џабе ве праќаат на форумот.
Иначе нигде не ми побараа лична на сончев брег, во ниедна дискотека.
Ако имаш срекja да влезе полициja, ке ти побарат.[DOUBLEPOST=1436445634][/DOUBLEPOST]
Кај во Сончев брег пример бараат лична карта ?
Инаку и проституција и дрога се по закон забранети во Бугарија па низ СБ ги има колку сакаш, полиција скоро и да нема или ако ги има ич не се замараат за ништо..
Ако има проверка ке ти побарат. Лична карта за државjaните на ЕУ или мегународен пасош можат да ви побарат само полицаи за проверка.

Член од
6 ноември 2013
Мислења
11
Поени од реакции
0
Да не знае некој како се движат цените отприлика за сместување во Сончев Брег, хотел/апартман, што и да е, планираме да идеме 4 души почетокот на август.

Член од
19 јуни 2014
Мислења
180
Поени од реакции
158
Lani toj period bese 200 evra(pat i smestaj). Pobaraj preku Skobul

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Најдобро ти е преку booking да си резервираш сам и ќе пројдеш многу поевтино него ли преку агенцииве.. ние сега ќе идеме тројца од 14 овој месец и ќе не фати негде по 120 евра од човек со се превоз, и тоа во супер апартманче и тоа со базен... начекавме попуст на booking и одма резервиравме.

Член од
6 ноември 2013
Мислења
11
Поени од реакции
0
Тоа за во Сончев Брег? Иначе може да се сега негде по 8 евра на ден, ама за во август, гледам дека ги дигаат доста цените. Гледав и на booking.com, ама испод 10-12 евра на ден, не најдов.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Да за во Сончев Брег, сега за овој период има понуди може да се најдат по 7-8 евра од човек,а за Август е веќе поскапо, од 10 евра па нагоре. Иначе проверувај цело време на booking зашто даваат попусти и може да начекаш и за Август некоја ефтина понуда.

Член од
13 јули 2015
Мислења
9
Поени од реакции
1
Јас резервирав во хотел со три звезди преку booking по поволна цена ,само треба порано да се резервира затоа што од ден на ден растат цените.Ако може некој што бил во Сончев брег да ми каже како се движат цените на пијачките по дискотеките.Фала .Поздрав[DOUBLEPOST=1436825270][/DOUBLEPOST]
Da ne znae nekoj do albena koja agencija vrsi avt. prevoz?
http://www.skopjetours.com.mk/index.php/prevoz/item/137-prevoz-bugarija.html повели

Член од
2 февруари 2013
Мислења
9
Поени од реакции
1
Јас резервирав во хотел со три звезди преку booking по поволна цена ,само треба порано да се резервира затоа што од ден на ден растат цените.Ако може некој што бил во Сончев брег да ми каже како се движат цените на пијачките по дискотеките.Фала .Поздрав[DOUBLEPOST=1436825270][/DOUBLEPOST]
http://www.skopjetours.com.mk/index.php/prevoz/item/137-prevoz-bugarija.html повели
Se javiv veke vcera i nemaat linija do albena

Kajgana Shop

На врв Bottom