Сонце - коалиција за Европа?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Dali e mozno vakva koalicija,kako ne im e stram da go koristat poimot SONCE koga tie na celo so Branko Crvenkoski go smenija naseto SONCE,naseto sveto,vekovno zname.pa sega mi se pravat nekoi evropski patrioti koi se podgotveni da go prodadadat ne samo imeto tuku i sopstvenata dusa samo da dojdat na vlast.

p.s.dali ima nekoj da glasa za ovie predavnici,postoi li takov?

Dali e mozno vakva koalicija,kako ne im e stram da go koristat poimot SONCE koga tie na celo so Branko Crvenkoski go smenija naseto SONCE,naseto sveto,vekovno zname.pa sega mi se pravat nekoi evropski patrioti koi se podgotveni da go prodadadat ne samo imeto tuku i sopstvenata dusa samo da dojdat na vlast.

Сега ке се наредат неколку , не се секирај

Еве јас ќе гласам ,,,,,,,,,,,ама ПРОТИВ:pos2::pos2::pos2:

Dali e mozno vakva koalicija, kako ne im e stram da go koristat poimot SONCE koga tie na celo so Branko Crvenkoski go smenija naseto SONCE,naseto sveto,vekovno zname. pa sega mi se pravat nekoi evropski patrioti koi se podgotveni da go prodadadat ne samo imeto tuku i sopstvenata dusa samo da dojdat na vlast.

Категорија срам не постои кај тие луѓе.

Убаво (им) рече Миленко, ако некој ве купил или некои служби ве притиснале, тоа е ваш проблем. Со името нема играње.

Категорија срам не постои кај тие луѓе.

Убаво (им) рече Миленко, ако некој ве купил или некои служби ве притиснале, тоа е ваш проблем. Со името нема играње.
За кого мислиш , тоа важи за политичарите , ако се во прашање тие што ке гласаат за овие новопечениве сонца , ситуацијата е повеќе од жална , без пари со испрани мозоци и верба во т.н.компромис за името :toe:

Јас ќе гласам бе што има везе !!!?
Ова е слободна земја и ја ќе гласам за кого сакам (и не колку што сакам :) )
Таа партија може има лош рејтинг и све тоа но не е толку лошо како што е прикажано..а прикажано е од оние што перат мозок последниве 2 години..некои медиуми ,нормално..

Муабетот е дека и ВМРО имаше лошо реноме како преваранти лопови ова она..па дојдоа млади (некои па и копиљаци дури) луѓе кои добија шанса и то је то..
Така да сеа е нешто слично и зошто јас да не гласам за нив?

А за сонцето накнадно ќе кажам...

Абе ти гласај за кого сакаш,ама тоа нека биде поради тоа што заслужиле гласови,а не ради твојот инат

Абе ти гласај за кого сакаш,ама тоа нека биде поради тоа што заслужиле гласови,а не ради твојот инат

Па тоа е многу јасно бе момак..

не сум ни за една партија...нема ни да излезам да гласам..ама зарем другата опција е подобра...со Амди Бајрам !!!!!!.ееееееееееее.....срамота е да му го спомнеш името, а не пак да бидеш со него во коалиција..а за другава опција со Стојан Андов и Тито кој што ги сменија сите страни ..остана уште со ДУИ и ДПА да се здружат.....
Е баш поради вакви работи нема да излезам да гласам.Не сакам после да си имам грижа на совест.си имаат двете страни партиски војничиња кој ќе излезат да гласаат како и секогаш...

Сонце пробива мрак. Ова е единствен пат.
Македонија има сила, предолго време заспана била!
Сонце. Победа. Иднина. Европа. Македонија!

:pos::pos::pos:
Let the sunshine in:vozbud:

Од вакво сонце и сонциња, мрак пред очи паѓа, па добиваш репризи на "Црнила" од Чашуле.

Сонце пробива мрак. Ова е единствен пат.
Македонија има сила, предолго време заспана била!
Сонце. Победа. Иднина. Европа. Македонија!
Оу мај Гад.:nesvest: :tapp:

Сонциња, месечини, муда маријана и шије ми га ѓуро коалиции:) Закон. Погрешно место за темава, требало во Чек Дис Аут да иде.

не сум ни за една партија...нема ни да излезам да гласам..ама зарем другата опција е подобра...со Амди Бајрам !!!!!!.ееееееееееее.....срамота е да му го спомнеш името, а не пак да бидеш со него во коалиција..а за другава опција со Стојан Андов и Тито кој што ги сменија сите страни ..остана уште со ДУИ и ДПА да се здружат.....
Е баш поради вакви работи нема да излезам да гласам.Не сакам после да си имам грижа на совест.си имаат двете страни партиски војничиња кој ќе излезат да гласаат како и секогаш...
E oва е најглупавото размислување(не сваќајси го мн лично пошо не си само ти, појке општо зборвам), како може поради вакви работи или воопшто поради некакви работи да дозволиш некој друг да одлучи за тебе, некој друг да одлучи во твое име. Па после истите тие кои не излегле на гласање ќе се бунат: па не била добра власта, па сакаме друга...бла..бла..бла...Па кој ке им е крив кога дозволиле други да одлучат наместо нив.

Кога јас би бил на власт би вовел казна(и тоа дебела) за оној кој нема да излезе на гласање!!!

Треба да си ненормален да гласаш за овие.

Back
На врв Bottom