Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Соло или во врска? Што е подобро?Што мислите вие? И кои се добрите,а кои лошите страни додека сте во врска,а кои кога сте соло?
:zlo:

одреден период добор е да си соло...слободен како птица,
но потребата од љубов и внимание од страна на дргу партнер те доведува во период кога треба да пристапиш во врска и да делиш многу работи со саканиот/ саканата особа :)
Времето си носи се со себе :)
A добри и лоши страни тоа е индивидуално кај секого, и секој ги доживува на различен начин и то

Или соло или нешто помеѓу соло и врска т.е. си со саканиот, но чат-пат ... врските и кога сакаме многу знаат да не загушат, па ни треба малку воздух ... моментално мислам така, па така пишувам ... утре-задутре ќе видиме ...

Мислам дека е двете си имаат свои предности..убаво е да си соло,затоа што имаш поголема слобода,не мораш да полагаш сметки никому,нема караници и си индивидуа и повеќе врееме имаш да се забавуваш со другарките и тако даље..а доброто е во врска што имаш со кого да разговараш имаш со кого да поделиш љубов,да се чувствуваш сакан..во моментов јас лично не знам што сакам,дали сакам врска или пак да си продолжам вака као што сум сега

Соло да во некој период од животот кога можеш слободно да леташ и шеташ и кога ти треба забава друштво и не ти требаат обврски.За мене лично тоа е периодот на пубертет или средно школо.Ама после тоа јас сум за врска т.е за љубов, поддршка, разбирање, стабилност, планирање иднина, длабоко пријателство, совет, мислења, рамо за плачење....мислам дека е доста.Сепак подобро е кога знаеш дека има некој кој дише за тебе.АХХХХХХХХ:back:

Neznam po kolku vreme ste bile vo vrski ama jas sum bil podolgo i znam kako e!

Shiki напиша:
Neznam po kolku vreme ste bile vo vrski ama jas sum bil podolgo i znam kako e!
I za toa ke kazesh solo?
Ajde be! Za da bidesh solo i sexualno zadovolen treba da bidesh mnogu golem kurnaz!
Bravo!
A ako posle vrskata si reshil 'pod raka' da ja fakash rabotata togash....! Pak bravo!
A da ne rechish nekazav: jas sum za vrska, zaebi solo, ....only the lonley... die slowly.., ne zivotot ON-CALL!:toe:

Не дека ми беше лошо кога бев соло, ама сепак би се одлучила за врска. Поинтересно е, знаеш на што си, друштвото ти е ама баш секогаш погодено (:)), ретко те фаќа досада...не можеш да спиеш од заљубеност и слично.:)

Кога сум заљубена во врска, кога не соло... Башка Сингл од Наташа Бедингфилд ми беше химна... Али вака серизно, мислам дека, сепак, во врска е поубаво... Не си осамен, мислиш на некоја личност, ти недостига, кога е покрај тебе си среќен, нема некои неизвесности, па и дома да седиш секогаш е забавно. Имаш поддршка, искрени критики, совети, бакнежи, гушкање, мнооогу заљубено гушкаше... Што знам, луѓето не се создадени за да бидат сами, секој си има друга половина.:)

Па ако си ја анализирам моменталната врска...не би ја сменила ни за еден ден соло...
Си имам максимална слобода на движење,а во исто време имам постојано покрај себе љубооов и постојано чуство на исполнетост:back:

Од доооолго соло дефинитивно нема аир:kesa:
Ама за мене ВРСКААА....Сакам да знам, да сум сигурен дека праам нешто за некоја, која би ме ценела за сето тоа што го правам за неа. Да ми враќа барем 5%од тоа јас што ќе и давам би бил презадоволен. Врска ммммм...колку тоа добро звучи:hot:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom