MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
Јадам понекогаш соини топчиња! Не се калорични, а вкусни ми се!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа сега и ти.Не прави такви споредби со цела тегла мед.Никој не напишал дека конзумирање на мед е штетно.Јас имам читано многу лоши работи за сојата,ама и добри.Јас сепак си го кажав моето мислење.факт е дека сојата е најбогат извор на билни протеини
едноставно секој производ има совоја нус појава
па земете мед јадете по една тегла на ден, ќе ви се покачи шеќер ваљда ќе умрете набрзо
оној што денес пие соино млеко, јаде соини житарици, соин мајонез, па соини шницли, па соин пудинг.. он сам по себе е нездрав, сојата воопшто не го прави таков
Шницлите се навистина одличини(нормално во зависност од квaлитетите на готвачот)...денес ги имав за ручек..но млекото од соја и не е нешто посебно...Ама за проба пари не се зиматМи се свиѓа. Посебно сојата во зрнца и шницли од соја. Моментално ги готвам...мммНаредно планирам да го пробам млекото, јебига, кад се мора.
Шницлите се навистина одличини(нормално во зависност од квaлитетите на готвачот)...денес ги имав за ручек..но млекото од соја и не е нешто посебно...Ама за проба пари не се зимат![]()
Не...не ни знаев дека ги има..ќе мора да извршам уште некој експеримент :wink:Нормално, до готвачот е, треба да се знае како да се зготват за да се вкусни. Инаку, имаш пробано од трошките од соја, во супа што се користат како замена за фиде?