Па тоа бе и кажувам...тоа БОГОВИТЕ У ТРЊЕ не знаат што сакаат,што нарачуваат и што купуваат.....па појма немаат кој тоа ќе го "вози " ...како можело такво нешто да им се протне.....??????
Ако Грнаров ова го правел со лева рака...тогаш сепак оние кои купувале ..купувале мачка во вреќа...
Колку знам истиот софтвер во ПИОМ успешно функционираше....колку успешно во смисол на конечна евиденција..појма немам , ама пресметуваше точно колку треба да му се плати на ПИОМ и враќа се уплатница...И сервисот информативен добро им функционираше........
Dr_ViRuS..не би се сложил........

...нема само во Бугарија школии
Повеќе пати сум зборел на оваа тема и нема што да се докажувам во Македонија.
Генерација 2005/6-та почна да мрда од место оваа генрациија 4-година ќе сега значи сеуште не се дипломирани.
Другите кој предходно работеа се редки и не се занимаваат со проекти на Владата и на НВО .
Дел од кавалитетот од постарите генерација одамна ја има напуштено Македонија.
Да Бугарија на во Свера можам да кажам дека многу добро се држи.
Сум бил на итервју во фирма која се занимава со производство на Свотвер за владата ( Бугарија ) видов како се работи , но се одкажав уште првиот Бидејки не сакам да сум зависен од политички ситуации .
Има многу пари на овие тендери парите се зимат напред и сите мислат дека ги земавме парите и крај.
Во Бугарија да понапред се за да изработуваш ваков тип на совтвер мора да се изработува по ISO стандарти.
Вистината боле , но поназад сме мора да се бориме за жал на патот има многу политички говеда.
Не е прв совтверски дефек ги има многу тргнувајте од најлесните сајтови на Претседател , МВР итн до големите .
Не велам дека во бугарија немат проблеми исти менталитет сме за корумпција и тнедери , но конкуренцијата е голема и критичката маса.
Мора да излеземе од сонот последни сме на Балканот не поради политичарите туку поради нас самите Македонците .
Мора да го казнуваме секој што греши.
Да повеќе сум за ВМРО ,но Славески мора да си оди крив бил или не ваков скандал не смее да се дозволи дури да е и саботажа.
п.с
Апликација со 10 рекордс и со 100 000 не работи исто жив доказ е форумот Кајгана.
Секој ден бара појак ѕвер според мене има многу повеќе од 100 к записи нивната база барем околу 2-3 милиона