Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Brat jas igrava ja igram od mobilen, nekogas dur cepkam se pogodvit update, ti pustiv da counteroffer za aguero, se iznenadiv ko prifati, se ukluciv posledno vekje koga bese zavrsen transferot i togas vidov so e rabotata.

Ti pisav vo poraka, se praese mangup i toa e toa, iako nemav problem da ti go ostavam taa sezona i da se otkazam od bilo kakva borba zatoa sto nemav slab tim so de brujne, kutinjo, suarez, hamshik ...

Taa sezona bev timot so najmalce primeni golovi, a ne se borev za opstanok pa da mi bilo seedno sto go raspustiv toj tim.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Inache probajte ja i SM2018, ne e multiplayer ama interesna e epten

@VardarVoSrceto да те потсетам да средиш тим!! :P
Во четвртокот играв со резерви и одма после тоа го средив :kafence:
Да се биде или не![DOUBLEPOST=1535900031][/DOUBLEPOST]@Донев во вторник играш финале куп против клипче да не заборавип да си ги одмориш играчите денес.[DOUBLEPOST=1535915919][/DOUBLEPOST]:vozbud:

Последно уредено:
Пак тепав :pos: Само Дноев Икарди да ми го даде за следната сезона, има да ве ебам од А до Ж. :cool:

Мора малце да ве израдувам, да не се жалите дека не ви е интересно :D

Пак тепав :pos: Само Дноев Икарди да ми го даде за следната сезона, има да ве ебам од А до Ж. :cool:
Со неменаџирани екипи играш дечко, не се пали:D Следно коло тепај го Дноев и имаш пиво од мене:D

@Mad_Coko

1. Real Madrid 71 (+62)
2. Barcelona 68 ( +61)
3. Inter 68 (+52)

После 27 кола.

Гледав распоред ептен е изедначен. Сите имаме по 5 тешки утакмици до крај на сезона и меѓусебни дуели. Како и да е на крај ќе бидам втор и ќе си продолжам да бидам најголем чоукер у ворлдов.
Следно коло можеш да му ја сјебеш сезоната на донев. :цицки:

Со неменаџирани екипи играш дечко, не се пали:D Следно коло тепај го Дноев и имаш пиво од мене:D

@Mad_Coko

1. Real Madrid 71 (+62)
2. Barcelona 68 ( +61)
3. Inter 68 (+52)

После 27 кола.
Никад нема да го тепам Донев, со втор тим ќе играм за инат. Мора да се исценкам за Икарди бабуш мој ;);)[DOUBLEPOST=1535918574][/DOUBLEPOST]
Следно коло можеш да му ја сјебеш сезоната на донев. :цицки:
zs?

Никад нема да го тепам Донев, со втор тим ќе играм за инат. Мора да се исценкам за Икарди бабуш мој ;);)[DOUBLEPOST=1535918574][/DOUBLEPOST]
zs?
нема да ти го даде, не прави договори со Донев, јас титула му освоив во последно коло(му тепав конкурент, изедначени беа)ни еден играч не даде.

нема да ти го даде, не прави договори со Донев, јас титула му освоив во последно коло(му тепав конкурент, изедначени беа)ни еден играч не даде.
Ќе дае ќе дае, што се секираш наредена е. ;) Ја сфаќа Донев мојата сентименталност према Мауро, башка има 560433242 напаѓачи, за кур му е Икарди.

Ебате џентлменскиот lol
ти си за ќотек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom