Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
И мене само Сигурдсон

Иначе кога сме кај тоа мене само Алаба ми е останат од првата сезона у тим, он и Милер ми беа недопирливи ама за Милер попуштив некако и мислам дека не згрешив, Гризман одлично ми легна и одлични бројки вади ама најверојатно Боро згреши шо го дае у Зенит пошо го глеам таму дека партали праи мојот човек Томас Милер :Д

Одличен беше и кај мене Милер ама после падот у бунарот нишо не беше повеќе исто :pos:
Го дадов за Годин, во моменти кога ептен ми требаше дефанзивец. Плус го добив поклон Ибра, сеуште неам појма зошто. Тоа и ми донесе титула на крај. :D

Го дадов за Годин, во моменти кога ептен ми требаше дефанзивец. Плус го добив поклон Ибра, сеуште неам појма зошто. Тоа и ми донесе титула на крај. :D

Арно ме потсети, Ибра за С.Роберто и Али требаше да биде дилот, ама веќе имавме 3 трансфера направено и не можеше Али да ти го купам, плус беше и со трансфер бан, а после заборавив.
Давај го ваму сега.:rolleyes:

Арно ме потсети, Ибра за С.Роберто и Али требаше да биде дилот, ама веќе имавме 3 трансфера направено и не можеше Али да ти го купам, плус беше и со трансфер бан, а после заборавив.
Давај го ваму сега.:rolleyes:
Хахаха ти спомнав 10 пати за Али после тоа, кажа дека не ти треба, така да документите се оддамна изгорени. :D Во метално канче, ко на филмовите. xD

И сеа као демек ќе биде добар ќе му го даде Али, али прво уште двајца да му собере :icon_lol:

И сеа као демек ќе биде добар ќе му го даде Али, али прво уште двајца да му собере :icon_lol:
Не го давам Али сеа во никој случај. Ама може да добие Вертонген за Гереро (ако му треба) на пример или нешто слично.

Ајјјјјјјј превараааааа

И после ние ќе сме ја уништеле лигата. Се буни што му прекинале трансфер, се буни што му пријавувале за Фабињо :icon_lol:

Не го давам Али сеа во никој случај. Ама може да добие Вертонген за Гереро (ако му треба) на пример или нешто слично.
Нема врска шо си ти ама ако сте се договориле договор си е договор и мора да се испочитува.

Требаше Саул да си го задржам. И после јас сум бил непоштен и нефер o_O

Нема врска шо си ти ама ако сте се договориле договор си е договор и мора да се испочитува.
Сине, ако ти текнува ми го даваше Матиќ за Али пред некој месец, јас не го сакав Матиќ, па требаше јас да ти го продадам Али на тебе, ти Матиќ на Интер, а Борјан да ми го даде Маркизио на мене. Е тогаш фино лепо му пишав на Чоко (откако веќе ми имаше кажано дека не го сака Али), го прашав дали е сигурен, вика цепај, не ми треба Али во тимот. Така да, од тогаш договорот е официјално прекинат. Тоа што после Борјан го даде Маркизио во Интер и пропадна трампата е друго 20.

Тој може да потврди дека неколку пати му имав пишано и дека ми кажа дека му била пополнета таа позиција и дека така ќе му седи на клупа само. Што сум јас крив стварно не ми е јасно. xD И престанете да ме дркате веќе, не сте интересни.

Не ми треба, малце да го задрам Чемпионс оти вика поклон бил Ибра.
Ама за недоразбирањето мора да се искупи, да даде некој играч. хехе:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom