Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Зa кoј прoфил ти требa?
Третиот.

Значи пак ќе кажам, сосема случајно приметив дека безвеза ги дава играчите дечкото од Дортмунд и си пратив понуда за Михтаријан. Јас планирав за Ројс да напаѓам, и сакав за него да пуштам понуда.
Сепак еве, Клипче ви кажа дека Агуеро е на располагање, имате пари сите верувам. Можно е и јас за Силва да прифатам некоја интересна понуда од Јунајтед. Само да поминат трансфер бановите, уште 10 дена.

Исто ко Вест Хем на времето со Маскерано и Тевез е ова :Д

Под овие околности Агуеро е достапен за трансфери, ај понуди нека фрчат!

Дај да праиме договор за Агуеро, колку што дозволува играта ќе платам, да го имам кога ќе му истече трансфер-банот за 10 дена :D

Дај да праиме договор за Агуеро, колку што дозволува играта ќе платам, да го имам кога ќе му истече трансфер-банот за 10 дена :D
Сите може да платат колку што дозволува играта. :D

Ќе треба нешто плус...милки, пици, кафани, букетче пред врата... :D

Сите може да платат колку што дозволува играта. :D

Ќе треба нешто плус...милки, пици, кафани, букетче пред врата... :D

Ќе додаме и бонуси не е проблем :D Него случајно Андер Ерера да не го продаваш ти, кога веќе збориме за бизниси :)

Исто ко Вест Хем на времето со Маскерано и Тевез е ова :Д

Под овие околности Агуеро е достапен за трансфери, ај понуди нека фрчат!
Miler?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Аиии каков криминал човече :ban:

На 27 март ќе излезам со втор состав како поддршка на Челзи во борбата за титула против корупираниот админ и неговиот другар од минхен. :boksix:

Последно уредено:
Аиии каков криминал човече :ban:

На 27 март ќе излезам со втор состав како поддршка на Челзи во борбата за титула против корупираниот админ и неговиот другар од минхен. :boksix:
Чек, чек... Јас Михтаријан го земав во Манчестер, не во Барса. :) А Јунајтед е надвор од трката за титулата, така да уште еден доказ дека немам никаква вмешаност, само дека искористив ситуација.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom