Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
@JimmyFloydBottleBank и @Донев го добиваат Ракитиќ + бланко чек, колку што дозволува играта за Диего Коста, односно Бејл/Родригез.
:pos::pos::pos:
Се гледа дека не си го поднел поразов, почињаш да бладаш.:LOL:

Му испадна едниот клуб од трка за титулата, ни да забаци извештај ни ништо(n):([DOUBLEPOST=1456711344][/DOUBLEPOST]
Која е ова смешкава од менаџер што прифати 45м за Реус ?

70м ќе ти дам бе, откажи му.

Ќе видиме кај кого ќе отиде Ројс, тој има дупли а могуче и тродупли профил.:D

:pos::pos::pos:
Се гледа дека не си го поднел поразов, почињаш да бладаш.:LOL:

Му испадна едниот клуб од трка за титулата, ни да забаци извештај ни ништо(n):([DOUBLEPOST=1456711344][/DOUBLEPOST]

Ќе видиме кај кого ќе отиде Ројс, тој има дупли а могуче и тродупли профил.:D
Незнам дали му е дупли ама јас му го имав понудено Кавани и пари и ме одби. :pos:

јас нема да ја играм играва, правам распродажба на играчите. ајмо 3 за 100, навали народе.

Абе мамата сте си ја ебале сите тоа ке ви кажам човек да не смее да заспие сите опции од Дортмунд сте ги собрале и тоа за смешни суми

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ako se prodatat igracite od dortmund na vakov nacin jas ke prestanam da ja igram igrava.
Они веќе си ги договориле 4-5 тие појаките играчи ги собрале преку ноќ :| Како ВМРО се еј само што овие преку ноќ сечат дрва а овие купуваат преку ноќ.
Сите да ви се повредат бе ...

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Искрено, неам ништо против да си даде отказ членот и да пропаднат сите трансфери.

Кога се уклучив одам да пуштам понуда за Ројс, гледам прифатено минимална сума.. Исто и за Гундоган имаше прифатено, па пуштив јас за Ерменецот.

А Ерменецoт гo чекaм 30 денa.

Абе aјде, ебaте aдминoт. Чao.

Ako se prodatat igracite od dortmund na vakov nacin jas ke prestanam da ja igram igrava.
Исто ко Вест Хем на времето со Маскерано и Тевез е ова :Д

Под овие околности Агуеро е достапен за трансфери, ај понуди нека фрчат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom