Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.073
- Поени од реакции
- 61.296
Јас Ројс го чекам толку, па ми го лапнаа.Најди си друг, Гонзало Кастро е добар на играта.
![]()
Пa штo не гo купиш aкo е дoбaр?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас Ројс го чекам толку, па ми го лапнаа.Најди си друг, Гонзало Кастро е добар на играта.
![]()
Мене ми треба по-класа играч. За во Свонси Кастро е топ.Пa штo не гo купиш aкo е дoбaр?

Мене ми треба по-класа играч. За во Свонси Кастро е топ.![]()
Третиот.Зa кoј прoфил ти требa?
Исто ко Вест Хем на времето со Маскерано и Тевез е ова :Д
Под овие околности Агуеро е достапен за трансфери, ај понуди нека фрчат!

Сите може да платат колку што дозволува играта.Дај да праиме договор за Агуеро, колку што дозволува играта ќе платам, да го имам кога ќе му истече трансфер-банот за 10 дена![]()

Сите може да платат колку што дозволува играта.
Ќе треба нешто плус...милки, пици, кафани, букетче пред врата...![]()
Него случајно Андер Ерера да не го продаваш ти, кога веќе збориме за бизниси 
28m?Ќе додаме и бонуси не е проблемНего случајно Андер Ерера да не го продаваш ти, кога веќе збориме за бизниси
![]()

25 ?28m?![]()
Miler?Исто ко Вест Хем на времето со Маскерано и Тевез е ова :Д
Под овие околности Агуеро е достапен за трансфери, ај понуди нека фрчат!
На средина?25 ?![]()

Милер не би го трампал ни за Меси. Омилен играч ми е.Miler?
Sent from my D2403 using Tapatalk

Чек, чек... Јас Михтаријан го земав во Манчестер, не во Барса.Аиии каков криминал човече
На 27 март ќе излезам со втор состав како поддршка на Челзи во борбата за титула против корупираниот админ и неговиот другар од минхен.![]()
А Јунајтед е надвор од трката за титулата, така да уште еден доказ дека немам никаква вмешаност, само дека искористив ситуација..