Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Не е трансфер баниран?Има некој да го сака Кевин Принцот ака Боатенг ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е трансфер баниран?Има некој да го сака Кевин Принцот ака Боатенг ?
Забораив о тоаНе е трансфер баниран?
Бускетс?Верати не ни пробвете да го земите, ги немат тие пари шо ќе го платат, ама ако понудите играчиште....![]()

Верати не ни пробвете да го земите, ги немат тие пари шо ќе го платат, ама ако понудите играчиште....![]()
Искористи ги после парите за да купиш играчиште
[DOUBLEPOST=1453073639][/DOUBLEPOST]
Бускетс?![]()

Оспина 89 рејтинг 27 годиниИма некој голман испод 27 да го продава али добар и добар рејтинг испод 85 рејт не нудете...

не ми вреди кога го имам фајрман 88 со 27 години ја мислев нешто по по младо или старо ама јакоОспина 89 рејтинг 27 години![]()
Оспина 89 рејтинг 27 години![]()

Шо знам, се мислам да менувам во 4-2-3-1 формација...ама па не ми се дава ако не земам добар DM оти со Иниеста и Ракитиќ во средина може да ми е малце нестабилна и да ме силуваат пофизички спремни екипи како оваа на Челзи што јаде 3 црвени во 5 меча.Моментално не планирам да продавам играчи, ама сум спремен да понудам 55-60, па дури и 65 милиониИскористи ги после парите за да купиш играчиште
[DOUBLEPOST=1453073639][/DOUBLEPOST]
Што си запнал толку со продажба на Бускетс, дај ако не го сакаш продај го без да има замена на играчи![]()

смени ги само снајдер и пајет..
Шо знам, се мислам да менувам во 4-2-3-1 формација...ама па не ми се дава ако не земам добар DM оти со Иниеста и Ракитиќ во средина може да ми е малце нестабилна и да ме силуваат пофизички спремни екипи како оваа на Челзи што јаде 3 црвени во 5 меча.![]()

Да го продадам? Ептен тешко, ако ми погодите некој омилен играч само..А Ракитич ?![]()

Да го продадам? Ептен тешко, ако ми погодите некој омилен играч само..![]()
55мил и Фернандињо. Очеш или нечеш?Нека понудит некој квалитетен 92-3+ плеј за Ди Мариа.