Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Верати не ни пробвете да го земите, ги немат тие пари шо ќе го платат, ама ако понудите играчиште....:rolleyes:

Моментално не планирам да продавам играчи, ама сум спремен да понудам 55-60, па дури и 65 милиони :) Искористи ги после парите за да купиш играчиште :D[DOUBLEPOST=1453073639][/DOUBLEPOST]

Што си запнал толку со продажба на Бускетс, дај ако не го сакаш продај го без да има замена на играчи :ROFLMAO:

Ама имам дефанзивец по име Денис Аого ... ? 29 годишен 89 рејт го давам поволно[DOUBLEPOST=1453073705][/DOUBLEPOST]
Оспина 89 рејтинг 27 години :D
не ми вреди кога го имам фајрман 88 со 27 години ја мислев нешто по по младо или старо ама јако

Дали кај вас го има чатот? Кај мене цело време стои лоадинг. Сигурен сум дека ова админиве стојат позади ова за да неможам да вршам комуникација, оти знаат дека кај мене се парите и дека ќе ги соберам играчите

Моментално не планирам да продавам играчи, ама сум спремен да понудам 55-60, па дури и 65 милиони :) Искористи ги после парите за да купиш играчиште :D[DOUBLEPOST=1453073639][/DOUBLEPOST]

Што си запнал толку со продажба на Бускетс, дај ако не го сакаш продај го без да има замена на играчи :ROFLMAO:
Шо знам, се мислам да менувам во 4-2-3-1 формација...ама па не ми се дава ако не земам добар DM оти со Иниеста и Ракитиќ во средина може да ми е малце нестабилна и да ме силуваат пофизички спремни екипи како оваа на Челзи што јаде 3 црвени во 5 меча. :D

Шо знам, се мислам да менувам во 4-2-3-1 формација...ама па не ми се дава ако не земам добар DM оти со Иниеста и Ракитиќ во средина може да ми е малце нестабилна и да ме силуваат пофизички спремни екипи како оваа на Челзи што јаде 3 црвени во 5 меча. :D

А Ракитич ? :D

Ќе го зимам Александар Трајковски и Бабунски ама Дориан нека идат тука као подмладок :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom