Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.852
- Поени од реакции
- 52.918
246471daj be kod kade sto igrate sega be najnovo, donev kaj so e so Real a ne ovde kodon mi go davate kade sto e so inter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
246471daj be kod kade sto igrate sega be najnovo, donev kaj so e so Real a ne ovde kodon mi go davate kade sto e so inter
u 3ta liga bile be seltik... tapa..[DOUBLEPOST=1531995687][/DOUBLEPOST]чекај бе.. да не ми даде погрешен код? овдека во оваа лига Донев е со Интер, а читам сеа претходниве страници дека партал прави со Реал...
па небитно дали се продадени или не, сакам да играм каде што сите играте и каде што е најинтересно[DOUBLEPOST=1531997458][/DOUBLEPOST]ајде прифатете ме[DOUBLEPOST=1531997505][/DOUBLEPOST]Која е најактивна? @Uli Hoeneß[DOUBLEPOST=1531997599][/DOUBLEPOST]dajte mi kod od kade sto ste najaktivni i najvekje e interesnoТаа што ти ја дадов е најинтересна и има играчи слободни и за купување. Што има веза дека е 3-та дивизија. Таман ќе си го градиш тимот и ќе дојдеш до прва дивизија. Земи си ги Лион тогаш ако сакаш одма од старт прва дивизија. . А во Ворлд лигата сите играчи се изнакупени така да џабе ти е таму. Во ЛЕ има колку толку слободни играчи за купување. Затоа ти го дадов тој код ама ете не разбираш, џабе ти се објаснува
Таму кај што ѕи даде код Ули. Донев со Интер кај што е.. Kajgana Europa League..па небитно дали се продадени или не, сакам да играм каде што сите играте и каде што е најинтересно[DOUBLEPOST=1531997458][/DOUBLEPOST]ајде прифатете ме[DOUBLEPOST=1531997505][/DOUBLEPOST]Која е најактивна? @Uli Hoeneß[DOUBLEPOST=1531997599][/DOUBLEPOST]dajte mi kod od kade sto ste najaktivni i najvekje e interesno
ајде прифати меДАЈ ДА ПРАМЕ НИВА ЛИГА АЛОООООООО[DOUBLEPOST=1531998611][/DOUBLEPOST]
Таму кај што ѕи даде код Ули. Донев со Интер кај што е.. Kajgana Europa League..
Во Wirld немаш екипи на располагање баш
Na @Dani e taaајде прифати ме![]()
Немам слот инаку со Свонси би се борел за титула.Има добри играчи таму..
Направи слот. Сериозно добра екипа е со куп млади играчи кои можеш да ги нудиш за трансфери да си доведеш нешто по твоја желба.
66 милиони кеш мислам остана.
Има една досадна лига ама не знам. Можев да се пробам со Свонси бар за сезона да видам само изглеа сред сезона е во тек или? Да го напраам невозможното возможно и да бидам шампион![]()
Тешко шампион. Сред сезона е. Мислам дека во еден куп сум во игра уште.
Нека потврди некој.
Аплицирај за Свонси во оваа лига и смени го Билбао со Свонси во КЕЛ. Добри екипи ќе имаш и тука и тамуајде прифати ме![]()
top mi se bilbao, samo desen bek mi treba nisto poise.. site 90ki mi seАплицирај за Свонси во оваа лига и смени го Билбао со Свонси во КЕЛ. Добри екипи ќе имаш и тука и таму![]()