Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
u 3ta liga bile be seltik... tapa..[DOUBLEPOST=1531995687][/DOUBLEPOST]чекај бе.. да не ми даде погрешен код? овдека во оваа лига Донев е со Интер, а читам сеа претходниве страници дека партал прави со Реал...

Таа што ти ја дадов е најинтересна и има играчи слободни и за купување. Што има веза дека е 3-та дивизија. Таман ќе си го градиш тимот и ќе дојдеш до прва дивизија. Земи си ги Лион тогаш ако сакаш одма од старт прва дивизија. . А во Ворлд лигата сите играчи се изнакупени така да џабе ти е таму. Во ЛЕ има колку толку слободни играчи за купување. Затоа ти го дадов тој код ама ете не разбираш, џабе ти се објаснува

Таа што ти ја дадов е најинтересна и има играчи слободни и за купување. Што има веза дека е 3-та дивизија. Таман ќе си го градиш тимот и ќе дојдеш до прва дивизија. Земи си ги Лион тогаш ако сакаш одма од старт прва дивизија. . А во Ворлд лигата сите играчи се изнакупени така да џабе ти е таму. Во ЛЕ има колку толку слободни играчи за купување. Затоа ти го дадов тој код ама ете не разбираш, џабе ти се објаснува
па небитно дали се продадени или не, сакам да играм каде што сите играте и каде што е најинтересно[DOUBLEPOST=1531997458][/DOUBLEPOST]ајде прифатете ме[DOUBLEPOST=1531997505][/DOUBLEPOST]Која е најактивна? @Uli Hoeneß[DOUBLEPOST=1531997599][/DOUBLEPOST]dajte mi kod od kade sto ste najaktivni i najvekje e interesno

Последно уредено:
ДАЈ ДА ПРАМЕ НИВА ЛИГА АЛОООООООО[DOUBLEPOST=1531998611][/DOUBLEPOST]
па небитно дали се продадени или не, сакам да играм каде што сите играте и каде што е најинтересно[DOUBLEPOST=1531997458][/DOUBLEPOST]ајде прифатете ме[DOUBLEPOST=1531997505][/DOUBLEPOST]Која е најактивна? @Uli Hoeneß[DOUBLEPOST=1531997599][/DOUBLEPOST]dajte mi kod od kade sto ste najaktivni i najvekje e interesno
Таму кај што ѕи даде код Ули. Донев со Интер кај што е.. Kajgana Europa League..

Во Wirld немаш екипи на располагање баш

ДАЈ ДА ПРАМЕ НИВА ЛИГА АЛОООООООО[DOUBLEPOST=1531998611][/DOUBLEPOST]
Таму кај што ѕи даде код Ули. Донев со Интер кај што е.. Kajgana Europa League..

Во Wirld немаш екипи на располагање баш
ајде прифати ме :)

Дани избегал од лигиве, го имате Свонси и тука во World со прилично добри тимови. :)

Немам слот инаку со Свонси би се борел за титула. :icon_lol: Има добри играчи таму..

Немам слот инаку со Свонси би се борел за титула. :icon_lol: Има добри играчи таму..

Направи слот. Сериозно добра екипа е со куп млади играчи кои можеш да ги нудиш за трансфери да си доведеш нешто по твоја желба.

66 милиони кеш мислам остана.

Направи слот. Сериозно добра екипа е со куп млади играчи кои можеш да ги нудиш за трансфери да си доведеш нешто по твоја желба.

66 милиони кеш мислам остана.

Има една досадна лига ама не знам. Можев да се пробам со Свонси бар за сезона да видам само изглеа сред сезона е во тек или? Да го напраам невозможното возможно и да бидам шампион :D

Има една досадна лига ама не знам. Можев да се пробам со Свонси бар за сезона да видам само изглеа сред сезона е во тек или? Да го напраам невозможното возможно и да бидам шампион :D

Тешко шампион. Сред сезона е. Мислам дека во еден куп сум во игра уште.

Нека потврди некој.

Тешко шампион. Сред сезона е. Мислам дека во еден куп сум во игра уште.

Нека потврди некој.

Али пак кога ми текне дека Донев ги има Меси и Роналдо се е залудно. :noze:

Секако дека изгубив од чемпионс со црвен во 26 минута на кимих, при моја тактика да напаѓам преку крила. Многу логично све ти ебам сокер менаџеру. Џабе ја играм лигава вечно втор/трет со нула титули.

Аплицирај за Свонси во оваа лига и смени го Билбао со Свонси во КЕЛ. Добри екипи ќе имаш и тука и таму :)
top mi se bilbao, samo desen bek mi treba nisto poise.. site 90ki mi se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom