Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен неочекуван кикс. Ако се случи истото и во последно коло и ја изгубам титулата, најверојатно ќе распродадам се и ќе ја напуштам лигата.
хахаха така ли се откажуваш бе? ццц (n)(n) Ќе ме тера сега за него да навивам во четврток хахаха

хахаха така ли се откажуваш бе? ццц (n)(n) Ќе ме тера сега за него да навивам во четврток хахаха
Па ова ми е прв пат во било која лига да се замарам со составот секое коло. Плус што имам тим кој треба да освои титула. Ако на крај во последно коло испадне да не земам, немам што да барам понатаму :D

Навивај, затоа што ако не тепам изборот ќе ти биде Тери, Дрогба и Цезар :D

Па ова ми е прв пат во било која лига да се замарам со составот секое коло. Плус што имам тим кој треба да освои титула. Ако на крај во последно коло испадне да не земам, немам што да барам понатаму :D

Навивај, затоа што ако не тепам изборот ќе ти биде Тери, Дрогба и Цезар :D
хахахаха тотално небитно е што ќе остане за мене xD Нема смисла да се распадне еден ваков Реал, посебно сега кога 5-6 екипи може да конкурират за титулата.

хахахаха тотално небитно е што ќе остане за мене xD Нема смисла да се распадне еден ваков Реал, посебно сега кога 5-6 екипи може да конкурират за титулата.

Епа тоа е проблемот, што 5-6 конкурираат.

Што не конкурираат на Реал во КЛШ?

Е ако де, сметам дека е подобро да направам уште два-три конкурентни, него вака да му го предадам тимот на друг, па после да се откаже и да ги соберете ти и Клипче најдобрите играчи само.

Е ако де, сметам дека е подобро да направам уште два-три конкурентни, него вака да му го предадам тимот на друг, па после да се откаже и да ги соберете ти и Клипче најдобрите играчи само.
Јас од твојот тим не сум заинтересиран буквално за никој. :D Освен Хумелс можда, што ќе ми овозможи да го продадам и Киелини, а не само Годин кој е на трасфер листа моментално. xD Ама ептен безвеза е муабетот што го правиме сеа, плус ако веќе се разочаруваш од Реал земи го ПСЖ и Клипот и гради тим одново, немора да ја напушташ лигата. Префрли си нешто таму, пушти ги другите на послабите екипи и готово. :D

Има време у секој случај, ќе видиме во четврток. :icon_lol:

Edit: ааа и Рашфорд го имаш, еве еден што би сакал да го зеам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom