Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
4. @ForzaVardar
Пошто горе-доле екипите се изедначени, може и со договор да бираме екипи, не би требало да има лутење, кавги. Буџет 100милиони според мене е таман, да немаме многу пари за лесно да зимаме играчи од појакиве клубови :D Јас еве ако на никој не му смета, би играл со Шалке, ако има некој што сака со нив нека пише ќе се договориме некако, ќе сменам друг клуб :)

4. @ForzaVardar
Пошто горе-доле екипите се изедначени, може и со договор да бираме екипи, не би требало да има лутење, кавги. Буџет 100милиони според мене е таман, да немаме многу пари за лесно да зимаме играчи од појакиве клубови :D Јас еве ако на никој не му смета, би играл со Шалке, ако има некој што сака со нив нека пише ќе се договориме некако, ќе сменам друг клуб :)
Нека се гласа дали по договор кој клуб сака или еци пеци пец. :D

Ако бираме екипи, јас ќе ја бранам честа на Премиер Лигата со Евертон. :)[DOUBLEPOST=1456933172][/DOUBLEPOST]
Нека се гласа дали по договор кој клуб сака или еци пеци пец. :D
Абе види пошто стварно сите екипи се тука негде нема уопште да е проблем со било кок тим да играме. На сите им фали по играч-два за комплет прв тим, а со 100м тие ќе се донесат. Поголем прпблем би бил кој да игра прва, кој втора лига. :)

Ќе треба нова тема, ептен ќе се буниме овде, нема да се знае за која лига се збори :D

Ќе треба нова тема, ептен ќе се буниме овде, нема да се знае за која лига се збори :D
Може за тој свет нова тема да отворам вечер. :)

Со посалам вовед, па може да привлечиме и уште играчи. :.P

Ако бираме екипи, јас ќе ја бранам честа на Премиер Лигата со Евертон. :)[DOUBLEPOST=1456933172][/DOUBLEPOST]
Абе види пошто стварно сите екипи се тука негде нема уопште да е проблем со било кок тим да играме. На сите им фали по играч-два за комплет прв тим, а со 100м тие ќе се донесат. Поголем прпблем би бил кој да игра прва, кој втора лига. :)
Ќе се најде некој ќе каже па и ја сакам со Евертон со овој со оној.

Viva la Revolution !! Ги натеравме гигантите да си легнат на брашното.
+1 Black Night и јас ке играм во новата лига со Атлетико Билбао ако го има ако не со Леверкузен

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Епа не знам, да одиме по членство на форумов, постарите членови да имаат предност... што и да одбереме секако ќе се лути некој :))

5. aleksandar09
Се пријавувам и јас за новата лига.

И според мене 100 м. се доволно за почеток.
Ако нема некој нешто против, сакам со Лестер да играм.

Не би требало да има лутење, океј може ќе се погодат 2ца што ќе сакаат со ист тим, ама не би требало да им е проблем да се договорат. Секако во квалитет нема голема разлика помеѓу тимовите.. Да видиме прво колку ќе се пријават, па после ќе се договараме за клубови

А @Ilumious da birashe prva bre kavaljeri. o_O
Фала за поканата ама ајде нека изберат не е проблем стварно, се пријавувам и јас, кој ми падне, тој. Ако сакате на randomize еден сајт ќе ставиме имиња на играчи и тимови и кој одбере ПЦто да ти се падне, тој, нема лутење. :D

Фала за поканата ама ајде нека изберат не е проблем стварно, се пријавувам и јас, кој ми падне, тој. Ако сакате на randomize еден сајт ќе ставиме имиња на играчи и тимови и кој одбере ПЦто да ти се падне, тој, нема лутење. :D
Toa e najposteno, nema dalje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom