Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Роналдо избран за играч на сезоната, воедно тој беше и најдобар стрелец со 14 погодоци.

Ronaldo-UEFA.jpg

Од другите вести, Евертон доби само 18м награда за Шампионската титула.

не е фер Бензема имаше 18 голови!
Порто доби 20м!:kuracc: а јас па мислев на тие што се во прва лига им дава по 50-60м:icon_mrgr:

Слабо пари за траснфери, ај ваљда ќе даде нешто управата на почеток на новата сезона за некој ден.

18 милиони доби и се жали малку му биле :facepalm:

Се жали дека нема пари за трансфери, а најдобрите 5 играчи му вредат 5 милиона повеќе од ЦЕЛ мој тим.
За 6 место само 10 мил. ми дадоа. Ако не пушти некој денар газдава нема да имам ни за резерви, па ќе морам со 11 играчи да ви освојам лига.[DOUBLEPOST=1472166143][/DOUBLEPOST]
18 милиони доби и се жали малку му биле :facepalm:
ај бе испадни ти. И во двете лиги немам бод освоено против мизернава екипа твоја

Отидоа лигиве у курац секој втор почна да напушта... :/

Како шо тргнало за 2-3 сезони овдека само МанУтдЧемпионс и братучедите ќе си играат :D

Gejpions da donira kesarica od bazenite u amerika i da otvori liga so 10 kluba, za nas 5 dusi so si igrame i za negovite 5 dupli profili
382480_10152920214825046_1667273696_n.png

А стварно постојат вакви наши екипи у америките/австралиите :D[DOUBLEPOST=1472172809][/DOUBLEPOST]A сеа глеам ти шо си пишал....а ја прочитав нешто сосема десетто..нвм.

..фактот останува дека има наши екипи по светов :D

382480_10152920214825046_1667273696_n.png

А стварно постојат вакви наши екипи у америките/австралиите :D[DOUBLEPOST=1472172809][/DOUBLEPOST]A сеа глеам ти шо си пишал....а ја прочитав нешто сосема десетто..нвм.

..фактот останува дека има наши екипи по светов :D
Zoki drogiran si po den drogiran si po nokj, te pukaat fleshovi.

Ќе ви отворам лига само и само ако играм со Јунајтед :D

Ќе биде интересно во прва лига следна сезона, само за Њукасл се знае дека испаѓа ако остане без менаџер :)

Да знаете од послаб тим во појак не ве прифаќам :D (без мито)

Да знаете од послаб тим во појак не ве прифаќам :D (без мито)
И немој![DOUBLEPOST=1472242645][/DOUBLEPOST]Чемпионс го зима Варди. Имате уште време за да не му дозволите да си го собере така лесно. Нема подобар напаѓач за таа цена.

Последно уредено:
Чемпионс го зима Варди. Имате уште време за да не му дозволите да си го собере така лесно. Нема подобар напаѓач за таа цена.

Чемпионс го зима Варди. Имате уште време за да не му дозволите да си го собере така лесно. Нема подобар напаѓач за таа цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom