Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Ептен е јако во купот бе, Фенербахче - Динамо и Вест Хем - Бенфика во 1/2 финалињата. 2 второлигаши, еден третолигаш и тим што е во зоната за испаѓање од првата лига.

Тоа е магијата на Кајгана Европа Лига Купот. :vozbud:

Нa oдмoр сум, нa игрaвa ли ќе мислaм целo време. Земи ти рaбoти тaму нештo aјде :D
Донеф дај и на некоја бугарка 10 лева нека ти мести формации цел одмор шо си се стиснал ебате тоа :Д

Ливерпулката мора да је критикувам, у купот кај што играв со трет тим ми ги игра Суарез и остали од 95 рејтинг, у лига каде се бори за прво место ми ги ставила некој Чарчила и МадГрев.

Иначе Кејн 5 гола.:pos::pos::pos::pos::pos:

Ај кажете ми што сум направил во четвртокот. Потрошен ми е нетот не можам да видам.

Најдобриот менаџер во кајгана европа лига светот. Оди види. Прашањето е кој си бе ти?

Не си најдобриот.

Како да видам кога не знам кој си? Убаво те прашав.
Сега и да ми кажеш нема да проверам!

Borussia Mönchengladbach beat Southampton 3 - 1 in their Division 2 fixture.
Felipe Luís scored a goal and was later voted Man of the Match for his performance.
Carrasco and Ben Arfa were also amongst the goalscorers.

Конечно втора победа по ред. До 10-то коло се топло ладно играв, победа па пораз итн.

Кој е вој трансфер 36м за Мутињо.:confused:
@Ilumious за 40м Верати ќе си го купеше.

Мендеш е вмешан, а Верати барал многу поголема плата за тим кој не игра ЛШ. Не читај ekipa.mk

Прв пораз сезонава, во најлош можен момент. Што стана со Селтик не знам, којзнае колку победи по ред сврзаа, сега со оваа се 1 бод пред мене на првото место, ама се приближија и Валенсија и Бенфика на 3..

Кој е вој трансфер 36м за Мутињо.:confused:
@Ilumious за 40м Верати ќе си го купеше.

Верати не игра AM(C) плус Мутињо беше шампион со Португалија може ќе му скокне рејтингот и гледај на позитивната страна ти, од кај твојот конкурент си замина добар играч.

10 победи во серија, од минатото коло имаме нов лидер во трета лига :cool:

Колку поени му бегам на папагалов? Есенски шампион!

#хехе #интер #ЏонтраВолта

Како ми тргна по двата почетни порази и тоа еден од Бока кој ја имаат единствената победа токму на мене. Клучот беше лажната деветка Демси наместо мртвиот Роби Кин, кој не даде ниеден гол и купувањето на Ремзи.
Има некој до сега над девет победи по ред во лигава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom