Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Ама така нема за минимум да го земеш.

Договорете се... како сакате така ќе направам.
Мене најдобра опција ми е таа, да ги продадеш играчите кои не се моментално играчи на Реал во неменаџирани клубови и после да го земе некој друг член. Пошто ако земеме да ти купуваме играчи вака, прво ќе се испотепаме кој кого да го земе, а второ во лига во која има 24/24 менаџери нема смисла да упропастуваме екипа. :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.447
Поени од реакции
26.488
жДури Раџа може и да му го вратиш на Ули, оти начека една осакатена Рома да речеме. :)
Место Раџа нека ми го продаде Хамес и тоа е тоа. Друг не ми треба од Реал. Па вие тепајте се за Раџа. :D

Реина

Дани Алвеш - Линделоф - Силе - Менди

Толисо

Валбуена---------- - Хамес-------------- - Сане

Габриел Хезус -------- Џеко​
:sneaky:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Место Раџа нека ми го продаде Хамес и тоа е тоа. Друг не ми треба од Реал. Па вие тепајте се за Раџа. :D

Реина

Дани Алвеш - Линделоф - Силе - Менди

Толисо

Валбуена---------- - Хамес-------------- - Сане

Габриел Хезус -------- Џеко​
:sneaky:
А види кога ќе размислам и не треба да ти го даде Раџа оти со тие пари тој од Рома мене ми го зема Лукаку од раце. :D И сеа ти си го зема Толисо плус пари за младунци. Фактички од транферот на Раџа во Реал јас изгубив најмногу. -.-' Како и општо со лошата проценка да штедам пари.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.447
Поени од реакции
26.488
А види кога ќе размислам и не треба да ти го даде Раџа оти со тие пари тој од Рома мене ми го зема Лукаку од раце. :D И сеа ти си го зема Толисо плус пари за младунци. Фактички од транферот на Раџа во Реал јас изгубив најмногу. -.-' Како и општо со лошата проценка да штедам пари.
Абе јас Толисо го трампав за Сала. Исто како и Лукаку за Хезус и Сане. Така да немаат никаква веза трансферите на Раџа. Е тој може го земал Лукаку од парите за Раџа али тоа не е моја работа пошо секако го дадов Лукаку :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Абе јас Толисо го трампав за Сала. Исто како и Лукаку за Хезус и Сане. Така да немаат никаква веза трансферите на Раџа. Е тој може го земал Лукаку од парите за Раџа али тоа не е моја работа пошо секако го дадов Лукаку :D
Грешка де, Хезус и Сане ги зема. Уште полошо. Веќе зема 2 играчи за Раџа, технички. :D А јас останав без НИКОЈ. :(

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.447
Поени од реакции
26.488
Грешка де, Хезус и Сане ги зема. Уште полошо. Веќе зема 2 играчи за Раџа, технички. :D А јас останав без НИКОЈ. :(
Чим полошо сум направил со Хезус ти подобро направи и земи си го Ихеначо твојот тип на напаѓач и не плачи. Хезус ќе биде ѕверче освен повреди ако не го зачестат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Чим полошо сум направил со Хезус ти подобро направи и земи си го Ихеначо твојот тип на напаѓач и не плачи. Хезус ќе биде ѕверче освен повреди ако не го зачестат.
:D:D

Нешто не си ме сфатил, уште полошо би било да ти се врати Раџа после тоа што си ги добил Хесус и Сане за Лукаку, ме сфаќаш ли? xD Значи прво кажав да ти го вратат Наинголан оти кога ја презема ти Рома веќе не беше тој во тимот, што би требало да е фер, ама овој пред тебе што ја водеше Рома со парите од него го преплати и го зема Лукаку. А ти за Лукаку си ги доби Сане и Хесус. Значи на целава ситуација може да гледаме дека за Раџа си ги добил Сане и Хесус и дека е најдобро Дани сите не-Реал играчи да ги продаде во неменаџирани клубови, па ние да се бориме за нив после тоа. :) А Реал да го остави на некој што има мерак да го води. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.775
Поени од реакции
60.089
Боро нема што да се лутиш.
Додека другите преплаќавме ти се реши да штедиш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Го собра Бонучи за минимум ептен нефер и плаче сега :D
Јас за Бонучи ќе дадев и максимум, тоа беше одлука на Макарон лично, нема никаква врска со мене. :D[DOUBLEPOST=1501269936][/DOUBLEPOST]
Боро нема што да се лутиш.
Додека другите преплаќавме ти се реши да штедиш.
Не се лутам, свесен сум оти се заебав, ама затоа викам само не-Реал играчите да ги продадеш во неменаџирани клубови па кој ќе успее да фати некој топ, кој нема да успее здравје. И така сите имаме по 30-40 милиони веќе, а и ќе земеме уште толку по крај на сезона, па никој нема да биде осакатен на овој начин и сите ќе имаме шанса да донесеме било кој од Раџа/Матиќ/Алонсо. :P Многу веројатно за некои и самата игра ќе одреди. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.771
Поени од реакции
52.744
Јас за Бонучи ќе дадев и максимум, тоа беше одлука на Макарон лично, нема никаква врска со мене. :D
Секако. Секаде ти даваат играчи за минимум без ти да ги побараш. Што не му се случи на друг така :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.447
Поени од реакции
26.488
Значи на целава ситуација може да гледаме дека за Раџа си ги добил Сане и Хесус и дека е најдобро Дани сите не-Реал играчи да ги продаде во неменаџирани клубови, па ние да се бориме за нив после тоа. :)
Ок бе шо сакате правете, само Хамес оставете ми го. ЗНачи така сега, на Донев - Роналдо, мене - Хамес, Клипче - Асенсио на кој му е позајмен играч и ќе си го откупи. Тебе Раџа од неменаџиран тим надавајќи се со друг член така? :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Ок бе шо сакате правете, само Хамес оставете ми го. ЗНачи така сега, на Донев - Роналдо, мене - Хамес, Клипче - Асенсио на кој му е позајмен играч и ќе си го откупи. Тебе Раџа од неменаџиран тим надавајќи се со друг член така? :icon_lol:
Абе ја ќе си го зеам Крос ако е така, ама ти викам не-Реал играчите да ги продаде некаде е најдобро. Арно ме потсети, тука е и Хамес. Па ти откупи си го после од некој неменаџиран тим, неам ништо против. :)

Не е поентата да го уништиме клубот. :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.447
Поени од реакции
26.488
Абе ја ќе си го зеам Крос ако е така, ама ти викам не-Реал играчите да ги продаде некаде е најдобро. Арно ме потсети, тука е и Хамес. Па ти откупи си го после од некој неменаџиран тим, неам ништо против. :)

Не е поентата да го уништиме клубот. :)
Хамес му го барав уште кога стана официјално трансферот во Баерн. Играчот е импресиониран од мојот јак интерес за него и е заинтересиран во проектот на Мончи кој го прави во Рома за во иднина да игра и се бори за шампионската титула. Нема што да го дава во неменаџиран тим, играчот психички ќе го наруши со тоа после нема да ми игра јако на стартот. Ќе му треба време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom