Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Досадна ми е. Нема на што пари да трошам, нема што да менувам.
Да не речам врвот е достигнат.

Преферирам слаби тимови со мал буџет.
Секогаш имаш што да менуваш. Ќе го смениш Крос со Коке, Бејл со Хазард, ќе го дадеш Наинголан за Кимих пример и ќе чекаш да му скокне рејтингот. Па наредна сезона Модриќ ќе го смениш, итн, итн. Кога ви викав Суарез и Караско ми здосадија во Барса ми се смеевте. Затоа и јас константно си ги менувам тимовите и секогаш ми е интересно. Еве пример во Евертон само Роналдо ми е од тимот кога ја освоив титулата претходно. :) Во Барса 2 цели тима имам сменато. Нема кој не го имав, Гризман, Дибала, КДБ, Јаја Туре, штоперското дуо на Тотенхем... да не набројувам сега. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.771
Поени од реакции
52.744
Ве дупи бе, нема смисла да го напушта клубот, освен ако се осеќа неспремен во предизвикот да ја брани титулата. :P

За распродажба нема смисла во ваква лига иначе, оти не сите играчи се исто јаки. :) Јас и Клипот кога распродававме дававме у главно на послабите, ама тука е и тешко да одредиш кој е послаб, со оглед на тоа што многу тимови се на слично ниво.
Има смисла. Јас во world му имам преплаќано играчи за да има некој денар во банка, па сега имам привилегија прв да си изберам кого сакам од Реал :kezec:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Има смисла. Јас во world му имам преплаќано играчи за да има некој денар во банка, па сега имам привилегија прв да си изберам кого сакам од Реал :kezec:
Ти немаш никаква привилегија никаде на играва. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.774
Поени од реакции
60.084
Секогаш имаш што да менуваш. Ќе го смениш Крос со Коке, Бејл со Хазард, ќе го дадеш Наинголан за Кимих пример и ќе чекаш да му скокне рејтингот. Па наредна сезона Модриќ ќе го смениш, итн, итн. Кога ви викав Суарез и Караско ми здосадија во Барса ми се смеевте. Затоа и јас константно си ги менувам тимовите и секогаш ми е интересно. Еве пример во Евертон само Роналдо ми е од тимот кога ја освоив титулата претходно. :)
И цело време вртам 95ки...
Само имиња други во глобала.

Интересно ми е да почнам со 80ки па да дојдам до 95ки[DOUBLEPOST=1501267045][/DOUBLEPOST]
Ама Асенсио го продаде на драгонскај

Ти немаш никаква привилегија никаде на играва. :D
Има... по колегијална врска :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
И цело време вртам 95ки...
Само имиња други во глобала.

Интересно ми е да почнам со 80ки па да дојдам до 95ки
Да, ама не секогаш ќе бидеш најдобар со тие 95ки. Бар не во ваква тесна лига. Ќе видиш дека одма поинтересно ќе ти стане без Крос и без 5 души со +93 рејтинг во средниот ред. :D

Ти си знаеш у секој случај, бар смени се со некој со послаб тим од лигава, нека ти го даде пример Асенсио и уште некој малдинец што си го земал во Реал, па прај си тим од 80ки. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.774
Поени од реакции
60.084
Да, ама не секогаш ќе бидеш најдобар со тие 95ки. Бар не во ваква тесна лига. Ќе видиш дека одма поинтересно ќе ти стане без Крос и без 5 души со +93 рејтинг во средниот ред. :D

Ти си знаеш у секој случај, бар смени се со некој со послаб тим од лигава, нека ти го даде пример Асенсио и уште некој малдинец што си го земал во Реал, па прај си тим од 80ки. :D
Да бе и без Роналдо и Бејл ќе ти е интересно

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Да бе и без Роналдо и Бејл ќе ти е интересно
Абе јас тврдам дека наредната сезона ќе биде далеку понеизвесна. Ама пак ти викам, ако веќе не ти е интересно ради играчите смени се со некој што има тим во трета лига пример и прави си таму тимче, таман додека да стигнеш во прва може од 80ки ќе станат 95ки. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.774
Поени од реакции
60.084
Абе јас тврдам дека наредната сезона ќе биде далеку понеизвесна. Ама пак ти викам, ако веќе не ти е интересно ради играчите смени се со некој што има тим во трета лига пример и прави си таму тимче, таман додека да стигнеш во прва може од 80ки ќе станат 95ки. :D
Во друга лига ќе одам секако... со 12 тимови

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.771
Поени од реакции
52.744
Куртоа
Азпи - Луиз - Рамос
Фабињо - Канте - Крос - Родригез
Хазард - Коста - Роналдо
:cool::cool::cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Да распродадам меѓу вас или да го оставам Реал па кој сака нека купува?
Најпаметно и најфер е да продадеш пар играчи што немаат место во твојот тим..ипак глупи ми се овие "Еј прејак е тимов ќе го распродадам" муабети..... тоа е интересното...некој доминира многу години па после јачаш екипа да го спуштиш... ако сите што не се шампиони и немаат шанса почнуваат да се откажуваат...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Најпаметно и најфер е да продадеш пар играчи што немаат место во твојот тим..ипак глупи ми се овие "Еј прејак е тимов ќе го распродадам" муабети..... тоа е интересното...некој доминира многу години па после јачаш екипа да го спуштиш... ако сите што не се шампиони и немаат шанса почнуваат да се откажуваат...
Ама на него општо не му се игра во лигава. :D Во таков случај е најдобро само да го остави тимот на некој друг член, па после тој ќе си прави математики и тактики. Лошо е само што во лигава изгледа буџетот ќе биде исто небитен, а јас се заебав на старт на сезона со штедењето, оти сеа сигурно сите имате едно 30тина милиони минимум. :D Да беше лигава со poor economy ќе беше многу појако, пошто ќе мораше да продадеш нешто за да купиш нешто друго, ама јебига.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.774
Поени од реакции
60.084
Ама на него општо не му се игра во лигава. :D Во таков случај е најдобро само да го остави тимот на некој друг член, па после тој ќе си прави математики и тактики. Лошо е само што во лигава изгледа буџетот ќе биде исто небитен, а јас се заебав на старт на сезона со штедењето, оти сеа сигурно сите имате едно 30тина милиони минимум. :D Да беше лигава со poor economy ќе беше многу појако, пошто ќе мораше да продадеш нешто за да купиш нешто друго, ама јебига.
Преку 50 мислам имам... Небитни.

Абе планирајте што ќе купите, инаку кога ќе го оставам Реал друг ќе го земе и ќе доминира пак :D

И нема да го осакатам скроз па друг никој да не го сака.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Преку 50 мислам имам... Небитни.

Абе планирајте што ќе купите, инаку кога ќе го оставам Реал друг ќе го земе и ќе доминира пак :D

И нема да го осакатам скроз па друг никој да не го сака.
Нема да доминира. Ако продаваш веќе продавај по неменаџираните екипи и тоа не-Реал играчите ко Матиќ и Раџа, па ние ќе се бориме од таму за играчите. :D[DOUBLEPOST=1501268579][/DOUBLEPOST]Дури Раџа може и да му го вратиш на Ули, оти начека една осакатена Рома да речеме. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.774
Поени од реакции
60.084
Нема да доминира. Ако продаваш веќе продавај по неменаџираните екипи и тоа не-Реал играчите ко Матиќ и Раџа, па ние ќе се бориме од таму за играчите. :D
Ама така нема за минимум да го земеш.

Договорете се... како сакате така ќе направам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom