Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.776
- Поени од реакции
- 60.106
Ваљехо?Реков да има перспектива.![]()
Ваљехо?Реков да има перспектива.![]()
Ти секако не си во лигава. xDВаљехо?
Се знам со дечкото што ги води Реал по модераторска линија можам да ти го договорам.Ти секако не си во лигава. xD
Ќе оди над 90 во иднина, гарантирам.Реков да има перспектива.![]()
Клемент Ленглет (Севиља прва постава - постигна гол против Еспањол прво коло) и Тин Једвај (Леверкузен прва постава - добро сега повреден е затоа не игра.)Го давам Глик за било кој играч што има некаква перспектива во фудбалов, макар да е 86ка моментално!!!
За Једвај ќе разгледам, овој првиот може.Клемент Ленглет (Севиља прва постава - постигна гол против Еспањол прво коло) и Тин Једвај (Леверкузен прва постава - добро сега повреден е затоа не игра.)![]()
Моментално во никој случај, здравје за сезона-две (од играта) кога Марсијал и Рашфорд ќе дојдат по 92, Баји и Семедo ќе скокнат исто, Погба ако изигра јака сезона IRL оди 94ка секако, така да ќе имам 7-8 одлични протимци и тим конкурентен за титула. xDЧемпионс мака мачиш да се отарасеш од Глик, нема кого да го шитнеш, два месеци веќе тражеш заинтересирани и никој нема па на крајот викаш дај да го шитнам ако треба и за некој 86ка како на пример Анте Чориќ на мене што ми се смееше во КЕЛ. Ама и јас не сум ништо подобар, еден играч неможам да земам, ти освен три играчи посаглам што си земал Бонучи, Лаказет и Перишиќ другото да сакаш на некого да ги продадеш никој ќе ти ги нејќе, ти викаш ќе конкурираш за титула, абе бегај не ме заебавај![]()
Рашфорд за сезона-две (irl) нема да дојде 92Моментално во никој случај, здравје за сезона-две (од играта) кога Марсијал и Рашфорд ќе дојдат по 92, Баји и Семедo ќе скокнат исто, Погба ако изигра јака сезона IRL оди 94ка секако, така да ќе имам 7-8 одлични протимци и тим конкурентен за титула. xD
За Анте Чориќ иначе, тебе Де Роси ти беше најдобар играч во тим, единствена 92ка (или уште еден имаш не сум сигурен) и го даде за пилиштар. Заеби Де Роси што е стар, ќе си држи 92ка уште година-две сигурно и ќе ти беше ептен од корист наредната сезона ако влезеш и во прва лига.
За Глик ќе ви пишам на чат иначе.![]()
Aбе и со 88 врши работа, еве денеска ми донесе 3 бода на гостувањето против Милан, ама до 90 ќе дојде сигурно.Рашфорд за сезона-две (irl) нема да дојде 92
Ако Ибра не го зацементира на клупа, ќе дојде до 90.Aбе и со 88 врши работа, еве денеска ми донесе 3 бода на гостувањето против Милан, ама до 90 ќе дојде сигурно.
Ибра чим остана во Јунајтед ќе падне само на 94, така да ќе си цепа тој до Мај без проблем.![]()
Во Ворлд моментално Реал има убедливо најјак тим, со Баерн тука некаде зад него.Ај да ги смениме тимовите и да се пробаме кој попрво ќе освои титулаАко можеш да го средеш тимот и да освоеш пред мене, секоја ти чест, правам лог аут и не играм више ворлд
![]()