Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Понуди му го Џош Мекехран во пакет со Какута :D

A

Aexil Kong

Гостин
Го давам Глик за било кој играч што има некаква перспектива во фудбалов, макар да е 86ка моментално!!!
Клемент Ленглет (Севиља прва постава - постигна гол против Еспањол прво коло) и Тин Једвај (Леверкузен прва постава - добро сега повреден е затоа не игра.) :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Клемент Ленглет (Севиља прва постава - постигна гол против Еспањол прво коло) и Тин Једвај (Леверкузен прва постава - добро сега повреден е затоа не игра.) :D
За Једвај ќе разгледам, овој првиот може. :)

Иначе гледам и Реал и Барса изгубиле во прво коло, ви викам појака ќе биде оваа сезона (и секоја наредна) не ми верувате.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.993
Поени од реакции
15.518
Битката за пласман во најелитното натпреварување во кајгана чемпионс леагуе светот започна со тесна победа против аутсајдерот Леверкузен. Продолжуваме понатаму #Interiscoming

@ManUtdChampions види кај меме у младинци позајмени играч и прв тим.

A

Aexil Kong

Гостин
Ништо неможе да биде појако...
Тој што има најдобар ростер (најдобра вредност на играчите) во дивизиите, тој ќе си биде шампион/ќе си обезбеди пласман во лига погоре. Во трите дивизии има највеќе 2 фаворити и другото се е аутсајдери и honey mood season (one wonder season).
Лига 1: Реал Мадрид/Барселона
Лига 2: Баерн Минхен/Атлетико Мадрид
Лига 3: Рома
Тоа е тоа.. ние останатите сме гола вода и си правиме залажување на умот дека ќе може да биде појако.

Ќе се разочараш, ќе правиме муабет, подоцна, пред крајот на сезоната.

Чемпионс мака мачиш да се отарасеш од Глик, нема кого да го шитнеш, два месеци веќе тражеш заинтересирани и никој нема па на крајот викаш дај да го шитнам ако треба и за некој 86ка како на пример Анте Чориќ на мене што ми се смееше во КЕЛ. Ама и јас не сум ништо подобар, еден играч неможам да земам, ти освен три играчи посаглам што си земал Бонучи, Лаказет и Перишиќ другото да сакаш на некого да ги продадеш никој ќе ти ги нејќе, ти викаш ќе конкурираш за титула, абе бегај не ме заебавај :D

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Чемпионс мака мачиш да се отарасеш од Глик, нема кого да го шитнеш, два месеци веќе тражеш заинтересирани и никој нема па на крајот викаш дај да го шитнам ако треба и за некој 86ка како на пример Анте Чориќ на мене што ми се смееше во КЕЛ. Ама и јас не сум ништо подобар, еден играч неможам да земам, ти освен три играчи посаглам што си земал Бонучи, Лаказет и Перишиќ другото да сакаш на некого да ги продадеш никој ќе ти ги нејќе, ти викаш ќе конкурираш за титула, абе бегај не ме заебавај :D
Моментално во никој случај, здравје за сезона-две (од играта) кога Марсијал и Рашфорд ќе дојдат по 92, Баји и Семедo ќе скокнат исто, Погба ако изигра јака сезона IRL оди 94ка секако, така да ќе имам 7-8 одлични протимци и тим конкурентен за титула. xD

За Анте Чориќ иначе, тебе Де Роси ти беше најдобар играч во тим, единствена 92ка (или уште еден имаш не сум сигурен) и го даде за пилиштар. Заеби Де Роси што е стар, ќе си држи 92ка уште година-две сигурно и ќе ти беше ептен од корист наредната сезона ако влезеш и во прва лига.

За Глик ќе ви пишам на чат иначе. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.106
Моментално во никој случај, здравје за сезона-две (од играта) кога Марсијал и Рашфорд ќе дојдат по 92, Баји и Семедo ќе скокнат исто, Погба ако изигра јака сезона IRL оди 94ка секако, така да ќе имам 7-8 одлични протимци и тим конкурентен за титула. xD

За Анте Чориќ иначе, тебе Де Роси ти беше најдобар играч во тим, единствена 92ка (или уште еден имаш не сум сигурен) и го даде за пилиштар. Заеби Де Роси што е стар, ќе си држи 92ка уште година-две сигурно и ќе ти беше ептен од корист наредната сезона ако влезеш и во прва лига.

За Глик ќе ви пишам на чат иначе. :)
Рашфорд за сезона-две (irl) нема да дојде 92

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Рашфорд за сезона-две (irl) нема да дојде 92
Aбе и со 88 врши работа, еве денеска ми донесе 3 бода на гостувањето против Милан, ама до 90 ќе дојде сигурно. :)

Ибра чим остана во Јунајтед ќе падне само на 94, така да ќе си цепа тој до Мај без проблем. :D

A

Aexil Kong

Гостин
Ај да ги смениме тимовите и да се пробаме кој попрво ќе освои титула :ROFLMAO: Ако можеш да го средеш тимот и да освоеш пред мене, секоја ти чест, правам лог аут и не играм више ворлд :duel:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.106
Aбе и со 88 врши работа, еве денеска ми донесе 3 бода на гостувањето против Милан, ама до 90 ќе дојде сигурно. :)

Ибра чим остана во Јунајтед ќе падне само на 94, така да ќе си цепа тој до Мај без проблем. :D
Ако Ибра не го зацементира на клупа, ќе дојде до 90.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Ај да ги смениме тимовите и да се пробаме кој попрво ќе освои титула :ROFLMAO: Ако можеш да го средеш тимот и да освоеш пред мене, секоја ти чест, правам лог аут и не играм више ворлд :duel:
Во Ворлд моментално Реал има убедливо најјак тим, со Баерн тука некаде зад него. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom