Честито @ForzaVardar 

Среќа Гризман и Караско ти беа повредени, иначе со Гинтер штопер тешко дека ќе издржев, без Лапорте и Бендер ради повредаЧестито @ForzaVardar![]()
Дај го гереро сега.![]()
Гереро иако имаше примамлива понуда на почетокот на сезоната, се реши да ја одбие, и не погрешиНејќел Гереро да игра втора лига и следна сезона ..![]()
Со кој тим сим?Дајте десен бек луѓе, не бидете онакви, стиснати.
Леверкузен и ова понудава што си ја пуштил за инат на мене зошто ја повлеков понудата за Кондо? Немој така.Со кој тим сим?
Не не. Ги собирам играчите од Интер, тек отпослев видов дека си ја повлекол за кондо, мислев сум останал на еден дм.Леверкузен и ова понудава што си ја пуштил за инат на мене зошто ја повлеков понудата за Кондо? Немој така.
Матиќ за Перишиќ? Балканец за балканец.Ги собирам играчите од Интер
Хаха лајк. Мора да има и апгрејд на интер не може 100% со интер играчи ко оној со јуве што праи.Матиќ за Перишиќ? Балканец за балканец.![]()
Вањама и Перишиќ.Хаха лајк. Мора да има и апгрејд на интер не може 100% со интер играчи ко оној со јуве што праи.
Cena imboksВањама и Перишиќ.![]()
Добро бе што е битен тимскиот успех кога секој играч индивидуално си е приказна за себе? Ај сите од Реал нека се 94 ако не. Овој Асенсио е пола сезона играч и е 90ка, Рашфорд игра стандард сезона ипол и е 88. Или сеа и оваа споредба на одговара, пошто Асенсио со Роналдо, Крос, Модриќ, Рамос и Марсело освои Ла Лига и е во финале ЛШ, а Рашфорд не?![]()