Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно некој поблиску со годините до мене. Ќе ги наредиме на ред овие децата, а?
Не знам ја младичу ти колку годинки имаш.
Сеа почнав да се мислам дали уопште да доаѓам, пошто ми текна дека утре е петок. Тоа (и вторник) ми се денови за возикање низ градот. Бесплатно ми е. А мајка ми ми викаше: -Зимај синко све што е бесплатно, зашто другите све крадат и зимаат, а ти не.

Не знам ја младичу ти колку годинки имаш.
Сеа почнав да се мислам дали уопште да доаѓам, пошто ми текна дека утре е петок. Тоа (и вторник) ми се денови за возикање низ градот. Бесплатно ми е. А мајка ми ми викаше: -Зимај синко све што е бесплатно, зашто другите све крадат и зимаат, а ти не.
Абе дедо, во сабота е, на 24, немаш тогаш слободен превоз...

Абе дедо, во сабота е, на 24, немаш тогаш слободен превоз...
Ах, да бре. Не видов добро датата (сум ги стаил наочарите за далеку, тие за читање не можам да ги најдам кај ми се).

Драги баби и дедовци, мајки и татковци, стрини и теткици, ќе ми биде посебна чест и задоволство да присуствувам на вашата собиранка. Ќе присуствувам поради вашиот одличен карактер и одлична едукација, ќе ми биде мило да научам нешто повеќе од некои со фустани под колена, ајс-ти бастун филмови и окезени принцези на форумов. Се надевам дека ќе примите една згужвана прибранка ко мене. Ај цитирајте ме за не/согласност и израдувај те ме со едно +известување. Фала однапред(ledja).

Добро сме до сеа, 10-15 души ќе се соберат, бар така мислам. Ај видете до вечер некој ако сака нека се пријави, утре кај 10 ч. сум во Центар па да поминам да закажам.

Ако има некој да се враќа истата вечер по собиранката со автомобил од внатрешноста, а притоа рутата му е низ ПП, нека ме контактира преку ПП да се договориме. Се однесува само за враќање.

Ако дојде solunskiatenta јас не идам. Ем ќе ги украде сите жени, ем ќе ќе утепа од ќотек :( Шеик бил, се страшам.

п.с. голема е веројатноста да не доаѓам, на роденден сум кај битна особа и ќе морам да помагам во носење одлуки и пиење :) Ако испадне малку време, ќе гледам да поминам :)

Добро сме до сеа, 10-15 души ќе се соберат, бар така мислам. Ај видете до вечер некој ако сака нека се пријави, утре кај 10 ч. сум во Центар па да поминам да закажам.

Јас можам да резервирам ако сакаш, ептен ми е блиску.
И ги молам сите кои недвосммислено се пријавија, ако евентуално не доаѓаат навремено да известат.

Било како :) Ја сум кај Дом на АРМ до 11 саат, така да не е проблем и ти и ја да поминеме.

Дали ќе има некоја Milswanca на собирот?

:D:cautious::sneaky::eek::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom