Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со вмро маица оди и на неа има црвено-жолта боја.ni ja neam nikakov mak dres pa ke dojdam, golem tasak)
Па нема тебе да те гледаат, ракометот ќе го гледаат. Шо менува.
Тогаш и тебе да облечеме во женска гардероба, чим не менува ништо. Come on, Its gonna be fun
.
Во Прилеп кај @Red John ? .. ќе ги мачкаме противниците како диеталниот маргарин.![]()
Nah, си имам јас навивачки реквизити.
Тогаш позајми бе! >_>
Најдобро сите утакмици на различни места у градот за да има разновидност на собиритеЕве за локација може у Браво. Нека биде таму првата, па после зависно од тоа дали ни се свиѓа или не, може да менуваме локации.
Како ќе се договориме така. Не треба јас амин да дадам. Мнозинството нека кажеНајдобро сите утакмици на различни места у градот за да има разновидност на собирите![]()
Како ќе се договориме така. Не треба јас амин да дадам. Мнозинството нека каже[DOUBLEPOST=1421106886][/DOUBLEPOST]Мада не е лошо да почнеме да се пребројуваме за да кажеме отприлика бројка.
1. blue ladybug
2. -={K-O-R-U-N}=-
Добро де несакајки беше ми се допаѓа ама нека иде бе.Како ќе се договориме така. Не треба јас амин да дадам. Мнозинството нека каже[DOUBLEPOST=1421106886][/DOUBLEPOST]Мада не е лошо да почнеме да се пребројуваме за да кажеме отприлика бројка.
1. blue ladybug